Φινάλε με τις καλύτερες εντυπώσεις στο Πανελλήνιο Optimist K13

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Κ13, το οποίο διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου-Αργοναύτες υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτό συμμετείχαν 50 Σωματεία από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες.

Παρά τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες (άπνοια αρχικά και βροχόπτωση στη συνέχεια), οι αθλητές και τα μέλη των συλλόγων που έλαβαν μέρος στους αγώνες,  καθώς και τα στελέχη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αναφέρθηκαν με κολακευτικά σχόλια στη διοργάνωση και την άψογη συνεργασία με τους υπεύθυνους του ΝΟΒ-Α., που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κυλήσουν όλα ομαλά και με ασφάλεια.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη και χαρούμενη για την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Optimist Κ13 στην πόλη του Βόλου. Τέτοιες πανελλήνιες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου  και εκτεταμένου βεληνεκούς προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στην περιοχή μας και συμβάλλουν καθοριστικά στην καθιέρωση της ως κορυφαίου αθλητικού προορισμού. Θέλω θερμά να συγχαρώ τον ΝΟΒ-Α για την άψογη διοργάνωση και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την πολύ καλή συνεργασία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παραμένει πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στην τέλεση μεγάλων διοργανώσεων στην περιοχή μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.