Φινάλε προπονήσεων με τη Χιονογιορτή για τον ΕΟΣ Βόλου

Στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου

Με τη «Χιονογιορτή 2022» οι αθλητές του φυτωρίου καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Βολου, ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεών τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.

Σε εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση, στήθηκε ο αγωνιστικός στίβος στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Εκρηκτικό πνεύμα επέδειξαν οι ανερχόμενοι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων, καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις, γλιστρώντας με επιδεξιότητα στην λευκή πίστα.  Ο συναγωνισμός δεξιοτεχνίας και γνώσεων, χειροκροτήθηκε απλόχερα, και σκόρπισε θερμά χαμόγελα. Όλοι αναδείχτηκαν νικητές, και  τα επινίκια αποδόθηκαν σε πλουσιοπάροχο μπουφέ που παρέθεσε Ε.Ο.Σ Βόλου, προσγειώνοντας το γιορτινό κλίμα.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου, Μήλιος Ηλίας με συγκίνηση τίμησε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μπασματζίδη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο. Παράλληλα τιμήθηκαν οι κ.κ. Τσαούτος Νίκος και Γαλανός Ανδρέας από το προσωπικό του Χ.Κ. Πηλίου και οι Ράγιος Γεώργιος και Μαλαμούσης Δημήτρης.

Επίσης συνεχάρη τους μικρούς μας αθλητές, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο σύλλογο, και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, απεύθυνε και στον πρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου, όπως και τον διευθυντή  το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου για την άψογη συνεργασία και την θέρμη που αγκαλιάζουν τον Ε.Ο.Σ Βόλου. Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές για το έργο τους και επισήμανε ακόμη την σημασία που δίνουν όλοι στην ομάδα όχι μόνο στην αγωνιστική πρόοδο των παιδιών αλλά και στην σωστή διαπαιδαγώγηση τους σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.