Φινάλε στο 2021 με νίκη για τον Βόλος 2004

4-1 σε βάρος της Σειρήνας Γρεβενών

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2021, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου του Βόλος 2004, και δεν είχε κανένα πρόβλημα όπως μαρτυρά και το τελικό 4-1 υπέρ του απέναντι στη Σειρήνα Γρεβενών.

Όπως αναφέρουν και οι υπεύθυνοι του βολιώτικου συνόλου, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στο 1ο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 15ο λεπτό, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε η Νέννε. Ωστόσο σύντομα ήρθε το 1-0, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ της Παπασακελαρίου η Αβντόλι με πλασέ σκόραρε για τις γηπεδούχους. Ωστόσο η Σειρήνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40’ με τη Βλάχου.

Στο 2ο ημίχρονο όμως, η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη δεν άφησε περιθώρια στις αντιπάλους της και γρήγορα προηγήθηκε με σουτ της Ζήγρα στο 50’, ενώ   στο 80’ μετά από ατομική ενέργεια της Ογκίτσι η Νέννε σκόραρε για το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε η Ζήγρα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βόλος 2004 να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και να περιμένει μετά την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου τον ΑΟ Λέοντες που είναι στην πρώτη θέση. Άλλωστε, ο Βόλος 2004 παίρνει την επόμενη αγωνιστική (8η) τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Για τον Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι Τσιλίκα, Καρακάνα (46’ Κιάρη), Παπασακελλαρίου (85’ Γάτου), Αβντόλι, Κέκου (65’ Γκέκα), Νέννε, Ζήγρα, Ογκίτσι, Παπαδοπούλου, Βέτσικα και Ιωακειμίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.