Φινάλε στο πετυχημένο καμπ του Ολυμπιακού Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου το 1ο καμπ μπάσκετ που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Την 5η και τελευταία μέρα του καμπ πραγματοποιήθηκαν διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, σε λέι-απ, ελεύθερες βολές και τρίποντα, ενώ έγιναν εσωτερικά διπλά, με τα παιδιά να χωρίζονται σε ομάδες και να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Ακολούθησαν οι απονομές και η τελετή λήξη του καμπ σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ στα παιδιά μίλησε ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, Αλέξανδρος Μεταφτσής, ο οποίος αφού τα ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το μπάσκετ, δίχως να
παραμελούν τα μαθήματά τους. Τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων και τη στελέχωση της γυναικείας και ανδρικής ομάδας του συλλόγου με αθλητές από τα τμήματα υποδομής, στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.
Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Απόστολος Έξαρχος, Γιώργος Κουσιαρής, Ζάκος Σαχίνης, Κολιός Βαγγέλης καθώς και ο Απόστολος Κρεμαστάς, πρόεδρος του Α.Ο. Μεταμόρφωση, ο οποίος από φέτος θα ενισχύει με την παρουσία του τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων. Επίσης, στα παιδιά μίλησε ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και προπονητής της ακαδημίας του συλλόγου, Μιχάλης Καπουρνιώτης. Στο καμπ δίδαξαν οι καταξιωμένοι προπονητές Ιωάννα Ράμμου, Ελένη Παπαθανασίου και Κωνσταντίνος Μούτος, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες για την άψογη συμπεριφορά τους και την συνεργασία τους.
Όσον αφορά στους νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια ήταν οι ακόλουθοι:
Μικρή κατηγορία: Λέι-απ και βολές Παναγιώτης Τζούμας.
Αγόρια μεγάλη κατηγορία: Τρίποντα Αλέξανδρος Αποστολάκης, λέι-απ Ανδρέας Ιωνάς, βολές Γιώργος Τσούτσας.
Κορίτσια: Τρίποντα Κατερίνα Νούλα, λέι-απ Πετρίνα Κανελλοπούλου, βολές Ιωάννα Αρτεμισίου.

Βραβεύτηκε επίσης η 10χρονη Κλεοπάτρα Κοντού, η οποία συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της χρονιάς χωρίς καμία απουσία.
Τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο καμπ, προτρέποντας με την κίνηση αυτή όλα τα παιδιά να δίνουν προτεραιότητα στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και στην εξέλιξή τους στο χώρο της γνώσης. Οι βραβευθέντες ήταν οι εξής: Χαβδούλας Κωνσταντίνος (20), Αποστολάκης Νικόλας (20), Λιόλιου Δέσποινα 19 και 14/15, Νάνου Κυριακή 19 και 13/15, Αποστολάκης Αλέξανδρος 19 και 10/15, Γρηγορίου Απόστολος 19 και 8/15, Σοφία Σπανού 19 και 7/15, Ειρήνη Γκανάτσιου 19 και 5/15.
Υποστηρικτές του καμπ ήταν η επιχειρηματίας Ελευθερία Καρακάνα (Μηχανήματα Καρακάνα), το ΕΒΟΛ και ο πρόεδρός τους Νικήτας Πρίντζος και τα νερά Θεώνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.