Φόρος: «Δεν κρίνει το πρωτάθλημα η αναμέτρηση Αίολος-Νίκη»

Ο Αίολος Τρικάλων είναι μία από τις ομάδες που απειλεί ευθέως τη Νίκη Βόλου για την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική, ωστόσο μετρά μία ήττα περισσότερη σε σχέση με τους «κυανόλευκους». Πάντως, με δηλώσεις του στο «Magnesiasports» o προπονητής του Αίολου Τρικάλων Χάρης Φόρος δεν χρήζει καμία από τις δύο ομάδες ως φαβορί για την μεταξύ τους αναμέτρηση της Κυριακής, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες είναι ίδιες για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, ενώ θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά του και το παιχνίδι αυτό δεν κρίνει τον πρωταθλητή.

«Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας της Κυριακής έχει και το χαρακτήρα ενός τοπικού ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα παλέψουμε εννοείται για το θετικό αποτέλεσμα. Αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» σημείωσε ο Χάρης Φόρος, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει τον πρωταθλητή. Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι τέλη Γενάρη και αρχές Φλεβάρη ένας αγώνας, όποιος και να είναι αυτός, θα κρίνει θέση ανόδου ή ακόμη και τον πρωταθλητή. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη».

Σύμφωνα με τον Χάρη Φόρο ο Αίολος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. «Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Υπήρξαν βέβαια κάποιες ήττες που οι παίκτες κλήθηκαν να ξεπεράσουν. Πήραμε τη νίκη την περασμένη Κυριακή και μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό είχε και ο προηγούμενος προπονητής, Ηλίας Παπαδημητρίου» σημειώνει ο τεχνικός της τρικαλινής ομάδας, που αντικατέστησε τον προκάτοχό του μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Επιστρέφοντας εξάλλου στον σχολιασμό για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής του τρικαλινού συνόλου αναφέρεται στην έδρα για να σχολιάσει σχετικά: «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς το ότι το παιχνίδι γίνεται στην έδρα μας, γιατί η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Ίσως στους δικούς μας νεαρούς να λειτουργήσει θετικά το ότι αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολλές φορές δίκοπο μαχαίρι, ίσως και να αγχωθούν. Αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι είναι 50-50».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.