Φοβερός ο Ρήγας, 6-0 τη Νίκαια με σκόρερ και τον Πάσχο

Ο Μανώλης Πάσχος μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, στην οποία δεν αγωνίστηκε λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, επανήλθε υγιής και προπονείται με την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Ρήγα Φεραίο, έχοντας την επιθυμία να συνεχίσει τουλάχιστον σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Το Σάββατο αγωνίστηκε στο φιλικό ματς της ομάδας του Βελεστίνου με τη Νίκαια Λάρισας και μάλιστα σκόραρε το έκτο τέρμα στο εντυπωσιακό 6-0 υπέρ της ομάδας του Κώστα Σταματίου. Ο Ρήγας είναι δεδομένο ότι δε θα έλεγε «όχι» σε μία νέα συνεργασία με τον υψηλόσωμο φορ, αλλά σέβεται το γεγονός ότι αυτός ψάχνει για ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και πέτυχαν απέναντι σε μία ομάδα που ανέβηκε φέτος στην υψηλότερη κατηγορία στο τοπικό της Λάρισας έξι τέρματα μετά από ωραίες συνεργασίες, δίνοντας πολύ αισιόδοξο τόνο για τη συνέχεια.

Στο 22’ ο Καραγιάννης έκανε το 1-0, στο 35’ ο Κωνσταντέλλος το 2-0, ενώ άλλα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη. Στο 54’ ο Γάρος έγραψε το 3-0, για να ακολουθήσουν στο 59’ και το 72’ δύο γκολ του Αραμπατζή, ενώ το σκορ έκλεισε στο 78’ ο Πάσχος.

Αλλαγή ημερομηνία με Αίαντα

Να σημειωθεί ότι το φιλικό του Ρήγα με τον Αίαντα θα γίνει όχι την προσεχή Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά στις 2/9 , ενώ το επόμενο είναι το Σάββατο 29/8 με τον Πρωτεσίλαο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.