Φουλ για παραμονή ο Βόλος 2004, 4-2 τον Ιάλυσο LFC

Η ενδεκάδα του Α.Σ. Βόλος 2004 στο ματς με τον Ιάλυσο

Ένα κρίσιμο τρίποντο απέναντι στον Ιάλυσο LFC με 4-2 πήρε στο βοηθητικό του ΕΑΚ το πρωί της Κυριακής (23/2) ο Βόλος 2004, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό του εξασφαλίζει την παραμονή στη Β’ Εθνική, αφού πλέον απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του τετάρτου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Στο 18’ η μπάλα πέρασε διαδοχικά από τα πόδια των Κέκου, Ανδρέου και Ξάνθη και η τελευταία πρόλαβε αντίπαλο αμυντικό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο  30’ η Νικάκη βγήκε μόνη και κρέμασε τη Χαραλαμπίδου για το 2-0. Στο 55’ ο Βόλος 2004 συνέχισε προσωρινά με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε η Κουλουμπή, η οποία ανέτρεψε τη Νεννέ, που είχε φύγει μόνη.

Ωστόσο, η Γρηγοριάδου, που επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα να βοηθήσει λόγω των πολλών απουσιών (η Γκέκα έσπασε εκτός γηπέδου το δάχτυλο του ποδιού της και η Κομνιώτη είχε ίωση), σε πέναλτι που έκανε λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στον αγώνα δέχθηκε την κόκκινη κάρτα κι έτσι και οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Γκατζογιάννη στο 68’ και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 83’ η Κέκου έκανε δύο φορές το ένα-δύο με τη Νεννέ και τελείωσε επιτυχώς τη φάση, σημειώνοντας το 3-1.

Όμως, στο 86’ απάντησε πολύ γρήγορα ο Ιάλυσος με την Κουγιού και ξαναμπήκε και πάλι στο ματς, ενώ στο 90’ η Ανδρέου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, παίρνοντας το ριμπάουντ από δικό της σουτ στο δοκάρι.

Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004: Τσιλίκα, Καρακάνα, Νικάκη (52’ Γρηγοριάδη), Παπασακελλαρίου, Κέκου, Ιωακειμίδου, Κυριακού, Ξάνθη, Ανδρέου, Νεννέ, Κατσαβριά
L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ: Χαραλαμπίδου, Γκατζογιάννη, Μάκρα, Παντέρη (60’ Ιωαννίδη), Κουλουμπή, Εμπέζα, Κωνσταντίνου (43’ Κοσμίδου), Μπουλαφέντη (25’ Βασιλώτου), Πασπάλη, Ντιμιτρίεβιτς, Κουγιού

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:
Σταυρός Καλυθιών Ρόδου-Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου 0-3

ΑΣ Βόλος 2004-Ιάλυσος LFC 4-2

ΑΟ Βριλησσίων-Ολυμπιάδα Υμηττού 1-4

Λεοντικός Κηφισιάς-ΑΟ Αγίας Παρασκευής 26/2
Η βαθμολογία
1.Ολυμπιάδα Υμηττού 25
2. ΑΟ Αγίας Παρασκευής 23
3. ΑΟ Βριλησσίων 17
4. Λεοντικός Κηφισιάς 14
5. ΑΣ Βόλος 2004 13
6. Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου 11
7. Ιάλυσος L.F.C. 7
8. Σταυρός Καλυθιών Ρόδου 0

*Η φωτό είναι του Ηλία Σχορτσιανίτη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.