Φουριόζος ο Διαγόρας, 2-1 τα Μετέωρα

Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2020 ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, καθώς πήρε τη νίκη απέναντι στα Μετέωρα με 2-1, παρά το ότι βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ.

Συγκεκριμένα, για τους φιλοξενούμενους το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πολυζόπουλος με ένα δυνατό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου(!), παραβιάζοντας έτσι την εστία των γηπεδούχων, που αναγκάστηκαν να πιέσουν από εκεί και πέρα σε όλο το γήπεδο αναζητώντας την ανατροπή.

Τελικά, στο 11′ ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ με τον Αναστασίου, που πραγματικά έκανε τη διαφορά καθ’ όλη τη διάρκεια, να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-1.

Ενώ ο Διαγόρας συνέχιζε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 85′, για να μπορέσει να πανηγυρίσει και το δεύτερο τέρμα που του χάρισε την πρώτη νίκη στην έδρα του. Ο Μπλέντι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αναστασίου ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι και αυτή κατέληξε στον Αλαμάνη, για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Διαγόρας: Πρίφτης, Καραμπούζης (82′ Καλύβας), Σπαθής, Βουραζέρης, Δίντσης, Καραπλιάγκος Σ. (72′ Καλιακούδας), Κουβελάς (72′ Ζιάκας), Αλεξίου, Αναστασίου, Κυριάκος (80′ Αλαμάνης), Μπλέντι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.