Φραγκούλης: «Πολυτέλεια για την κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ο Δημήτρης Φραγκούλης
Η δήλωση του τεχνικού της Αγίας Αννας μετά το κυριακάτικο φιλικό

Στο σχόλιό του μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής της Αγίας Αννας, Δημήτρης Φραγκούλης, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχει δοθεί βάρος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και πως το κομμάτι της τακτικής μπαίνει σιγά-σιγά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που όλοι γνωρίζουμε ότι μάλλον είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Ήταν πολύ δύσκολο φιλικό για μας.

Σ’ αυτή τη φάση της προετοιμασίας που είμαστε, κοιτάμε να δουλέψουμε περισσότερο σε φυσική κατάσταση, να εντάξουμε κάποιους καινούργιους ποδοσφαιριστές και κάποια παιδιά που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών από τις πρώτες μέρες να μπουν ομαλά στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών για τη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σιγά-σιγά θα γινόμαστε και καλύτεροι και θα έχουμε και καλύτερη απόδοση.

Ασφαλώς, περιμένουμε βελτίωση στη συνέχεια. Δεν μπορεί από την τρίτη βδομάδα προετοιμασίας οι παίκτες να δουλεύουν στο 100%. Αυτή τη στιγμή δίνουμε περισσότερο βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Η ομάδα μοντάρεται και το κομμάτι της τακτικής μπαίνει σιγά-σιγά».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.