ΦΘ Αγχίαλος, Ίωνας και Λέσχη Αυτοκινήτου στο Μητρώο

Τρεις νέες προσθήκες, με ημερομηνία έγκρισης/τελευταίου ελέγχου την 22α Ιανουαρίου καταγράφονται στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από πλευράς Μαγνησίας.

Από πλευράς ποδοσφαίρου στο Μητρώο εντάσσεται η ΦΘ Αγχίαλος, έχοντας καταθέσει οριστικά την αίτηση στις 21/12/2020, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, με έγκυρο άθλημα φυσικά τον μηχανοκίνητο Αθλητισμό,είχε καταθέσει τη σχετική αίτηση οριστικά η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.

Είσοδο στο Μητρώο έχουμε και από πλευράς μπάσκετ, καθώς ο Ίωνας Βόλου υπέβαλε οριστικά την αίτηση στις 30 Νοεμβρίου  για να εγκριθεί τελικά κι αυτός.

Συνολικά λοιπόν, 74 σωματεία διαφόρων αθλημάτων έχουν ενταχθεί έως τώρα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, η οποία στην ιστοσελίδα της επισημαίνει ότι λόγω του μεγάλου όγκου ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τα ερωτήματα που θέτουν οι σύλλογοι στα e-mails δεν θα μπορέσουν να απαντηθούν μέχρι την προθεσμία επανυποβολής των αιτήσεων. «Οι αιτήσεις θα πρέπει να επανυποβληθούν μέχρι τις 22/01/2021 με δική σας ευθύνη» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.