Φυλάκιση χωρίς εγγύηση στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση

Η Εισαγγελία ζήτησε την φυλάκιση και χωρίς εγγύηση του 39χρονου Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία, για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, στο οποίο προστέθηκε η ιδιωτική δίωξη που ασκεί ο καταγγέλλων, ο ανακριτής πρέπει να αποφασίσει εάν θα διατάξει την είσοδο στη φυλακή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη μετά την άφιξή του από το Μεξικό, όπου διαμένει, και έχει συμβόλαιο με την Πούμας.

Η καταγγέλλουσα, η οποία βρισκόταν με μερικούς φίλους σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Sutton της καταλανικής πρωτεύουσας, είπε στην αστυνομία ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Συνοδευόμενη από φίλους της, η γυναίκα κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, το οποίο ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

Τελείωσε τον Ντάνι Άλβες η Πούμας

Τέλος ο Ντάνι Άλβες από την Πούμας! Η ομάδα από το Μεξικό ανακοίνωσε πως ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί πλέον παίκτης του συλλόγου αφού βρίσκεται στην φυλακή για αδικήματα σεξουαλικής φύσης.

«Με τις πληροφορίες που προέκυψαν σήμερα για τη νομική διαδικασία που αντιμετωπίζει ο παίκτης Ντάνι Άλβες και για την οποία κρατείται στην Ισπανία, αποφασίσαμε να αναφέρουμε τα εξής: Η Πούμας πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο με τον παίκτη Ντάνι Άλβες από σήμερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.