«Φυσική μας έδρα το “Π. Μαγουλάς”, υπάρχει στο μυαλό μας ως λύση»

Τόνισε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στον Blue Heart Fm 105.1

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και μέλος του Δ.Σ., Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μίλησε στο Blue Heart FM 105.1 και την εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, τονίζοντας ότι το “Παντελής Μαγουλάς” είναι η φυσική έδρα της νίκης και ότι η διοίκηση σκέφτεται αυτή τη λύση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι προέχει η υγεία των παικτών, έχοντας επικοινωνήσει και με τους ποδοσφαιριστές αλλά και με τον προπονητή κ. Βεργέτη, που είναι ήρεμος ως χαρακτήρας, όπως είπε,  ενώ συμπλήρωσε ότι η διοίκηση είναι σε επαφή και με τις αρμόδιες αρχές. Εκτίμησε δε ότι είναι αρκετά δύσκολο να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Για την πρόταση της Νίκης να γίνουν δύο όμιλοι στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού τη χαρακτήρισε ορθολογική, ανέφερε ότι βασικό σκοπό είχε να ξεκινήσει μία συζήτηση γύρω από αυτό το ζήτημα και ότι μπορεί συνδυάζοντας και την πρόταση της δικής του ομάδας αλλά και την πρόταση του κ. Κούγια να προκύψει κάτι καλό. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η πρόταση της Νίκης δεν έχει την έννοια ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν δύο όμιλοι, αλλά αυτή κατά την κρίση του ήταν και η μόνη δομή πρωταθλήματος, που οι ομάδες δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δε βαρούσαν κανόνια,  όπως είπε χαρακτηριστικά, ή έχαναν βαθμούς στα χαρτιά.

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αν και τον χαρακτήρισε πρώιμο λόγω της  δύσκολης κατάστασης, από την άλλη αποκάλυψε πως τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση συμφωνούν πως η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό κορμό, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν, γιατί είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί  μία ομάδα από την αρχή μέσα σε 2-3 μήνες. Επίσης ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως είναι πολύ βασικό σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα.

Σε ερώτηση αν υπάρχει στο μυαλό του η λύση του Παντελής Μαγουλάς, απάντησε ότι αυτό ισχύει σίγουρα, συμπληρώνοντας πως και ο χλοοτάπητας είναι φοβερός και ότι αποτελεί τη φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας, η οποία και μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο και στη Football League σε μία κατηγορία πιο πάνω, επισημαίνοντας ότι θα είναι ακόμη καλύτερα, αν αυξηθεί η χωρητικότητά του. «Είναι άλλο να βγεις από το σπίτι σου και να πας με τα πόδια στο γήπεδο από το να πας στη Νεάπολη. Αυτό εμάς είναι το σπίτι μας και οι φίλαθλοι το έχουν κάνει έδρα και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό”, τόνισε.

Παράλληλα έδωσε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον Γιώργο Μαστρογιάννη που πρέπει να ξεπεράσει για μία ακόμη φορά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, λέγοντας του σε όποιο γήπεδο και να πάει η Νίκη, αυτός θα ακούγεται από τα μεγάφωνα και του είπε χαρακτηριστικά “Γιώργο, κράτα γερά”.

Ακόμη, ζήτησε από όλους τους φίλαθλους να κοιτάξουν την υγεία τους, γιατί αυτή τη στιγμή όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν τη Νίκη και σίγουρα κοιτάνε τον προγραμματισμό είτε για να τελειώσει το πρωτάθλημα είτε με βάση κάποια νέα δεδομένα που μπορεί να προκύψουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.