Γ. Αλεξίου: «Θα παίζουμε και για τον πρόεδρο από δω και πέρα»

Τον Ρήγα Φεραίο στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου εκπροσώπησε ο Γιώργος Αλεξίου, παίκτης της ομάδας και μέλος παράλληλα του προπονητικού τημ, εφόσον ο Λάκης Μπακάλης λόγω του χθεσινού γεγονότος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, δίνοντας όμως τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Π. Τζαναβάρα, ο οποίος αποδέχτηκε αμέσως την επιθυμία του συναδέλφου του.

Ο αμυντικός μέσος του Ρήγα τόνισε ότι ένας λόγος, για να αγωνίζονται από δω και πέρα αυτός και οι συμπαίκτες του θα είναι και ο πρόεδρος τους, που έφυγε από τη ζωή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από το βήμα που μου δίνεται, θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλογήρου, εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών.

Για το παιχνίδι, θα ξεκινήσω από αυτό που είπε ο κόουτς: τα φιλικά είναι για τους προπονητές, να δοκιμάζουν πράγματα, να δουν τακτικές, να δοκιμάσουν παίκτες σε διαφορετικές θέσεις.

Για εμάς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, μπήκαμε καλά και ήμασταν αγωνιστικοί. Ήταν ένα τεστ πρωταθλήματος, δύο βδομάδες πριν ξεκινήσει. Η ομάδα στηρίζεται στη σκληρή δουλειά, είμαστε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που παλεύουμε. Εκεί θα στηριχτούμε και φέτος. Π Ελπίζω στις δύο επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Θεωρώ ότι θα ήμαστε έτοιμοι.

Σίγουρα μας επηρέασε το συμβάν (σ.σ. ο θάνατος του Γ. Καλόγηρου). Προχθές εμείς δεν κάναμε προπόνηση, ήμασταν χάλια και ξενυχτισμένοι από το προηγούμενο βράδυ και μας επηρέασε πάρα πολύ. Η ζωή συνεχίζεται. Ένας λόγος παραπάνω είναι να παίξουμε και για τον πρόεδρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.