Γ’ Εθνική: Ενδιαφέροντα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τα έως τώρα πεπραγμένα στις τρεις αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΟ, όσον αφορά τις ομάδες.

Συγκεκριμένα αναφέρει, μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τέσσερις ομάδες έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: ο Πανθρακικός στον 1ο όμιλο, η Κοζάνη στον 2ο και η Ρόδος στον 4ο όμιλο. Απόλυτο έχει και ο Πανδραμαϊκός στον 1ο, αλλά έχει δώσει δύο αγώνες, καθώς είχε και ένα ρεπό.

Ο Βύζας Μεγάρων, ο Πανιώνιος και ο Διγενής Νεοχωρίου δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Ο τελευταίος μάλιστα έχει φέρει τρεις φορές 0-0 με τερματοφύλακα τον 45χρονο Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Η Αλεξανδρούπολη, ο Απόλλων Πάργας και η Αγία Παρασκευή είναι οι ομάδες, που δεν έχουν σκοράρει ακόμα.

Η Κοζάνη είναι η πρώτη ομάδα που έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έχει πετύχει 11 τέρματα. Στον αντίποδα ο Δωτιέας Αγιάς έχει δεχτεί 13 γκολ και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 11.

Ο Νίκος Σκόνδρας του ΠΟ Φήκης πέτυχε την περασμένη Κυριακή το πρώτο χατ-τρικ της διοργάνωσης, βοηθώντας την ομάδα του να νικήσει εκτός έδρας τον Παναγρινιακό. Είναι εντυπωσιακό ότι ο Σκόνδρας πέτυχε και το πρώτο χατ-τρικ της σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας τον Αύγουστο! Ωστόσο πρώτος σκόρερ είναι ο Νίκος Κυπαρίσσης με 4 γκολ. Ο 30χρονος επιθετικός του ΓΑΣ Σβορώνου έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει και στις τρεις αγωνιστικές. Ο 25χρονος επιθετικός που πέρσι πέτυχε 11 γκολ για τον Πανελευσινιακό, έχει πετύχει ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι του Άρη Πετρούπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.