Γ’ Εθνική-ΕΠΣ: Πιέζουν… πολιτικά για να αποφύγουν τα χειρότερα

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasport» κάνουν λόγο για αρκετά εμπόδια από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους όσον αφορά την επανέναρξη της δράσης στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής αλλά και των κατά τόπους ΕΠΣ, και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις και τα οριστικά δεδομένα, προσπαθώντας να πιέσουν και… πολιτικά προς την κατεύθυνση αυτή.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σύλλογοι και παράγοντες αυτών που δεν προσανατολίζονται στην επιστροφή στα γήπεδα για διάφορους λόγους, ενώ στην αντίθετη πλευρά υπάρχουν διοικητικοί αλλά και ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι θα υπάρξει αγωνιστική δράση. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει και οι επαφές πολιτικής φύσεως σε αρκετές περιοχές, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδο.

Πάντως τα δεδομένα είναι δύσκολα από τη στιγμή που οι ειδικοί απορρίπτουν σαφέστατα την εφαρμογή υγειονομικού πρωτοκόλλου με την πραγματοποίηση rapid test, και σε κάθε περίπτωση επιμένουν μόνο για μοριακό έλεγχο για τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων. Μοριακά τεστ ωστόσο σημαίνει αυξημένο κόστος για τις ομάδες, και ελάχιστες (αν όχι καμία) μπορούν να ακολουθήσουν μία τέτοια διαδικασία με βάση τα οικονομικά δεδομένα… Αν δεν αρχίσει πάντως η Γ’ Εθνική, τότε κανείς δεν θα πρέπει να περιμένει επιστροφή στη δράση σε τοπικό επίπεδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.