Γ’ Εθνική: Η καλύτερη 11άδα του 4ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 6η αγωνιστική.

Προπονητής – Νίκος Κόκκινος (Φωκικός): Από εκεί που δεν είχε νίκες, η ομάδα από την Άμφισσα έχει καταφέρει να κερδίσει δύο σερί αγωνιστικές. Εξαιρετική προσπάθεια από τον Νίκο Κόκκινο.

Τερματοφύλακας – Γιακουμής (Ολυμπιακός Βόλου): Άπιαστος ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», μιας και έβγαλε δύο σίγουρα γκολ. Έβαλε και εκείνος ένα… λιθαράκι στο να φύγει η ομάδα με τον βαθμό από το στάδιο του Βόλου.

Αμυντικός – Ζιώγας (Φωκικός): Το μηδέν κρατήθηκε στην άμυνα, με τον εν λόγω παίκτη να συμβάλει σημαντικά.

Αμυντικός – Πετράκης (Οικονόμος Τσαριτσάνης): Μπήκε σαν αλλαγή, σκόραρε κιόλας, στην ήττα της ομάδας του κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.

Αμυντικός – Παπαδόπουλος Θ. (Νίκη Βόλου): Ένας από τους πιο καλούς φουλ μπακ της Γ’ Εθνικής, με αρκετά ανεβοκατεβάσματα και σέντρες στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που έκανε και στο «classico».

Αμυντικός – Κουρέλης (Φωκικός): Έδωσε βοήθειες στην άμυνα, με το μηδέν να διατηρείται μέχρι τέλους.

Μέσος – Κατσαμάγκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Πέτυχε τέρμα στο 2-2 κόντρα στον Πιερικό.

Μέσος – Κυριακόπουλος (Φωκικός): Ήταν ο σκόρερ στο 2-0 επί του Θησέα Αγριάς.

Μέσος – Τεντουλούρης (Απόλλων Μακρυχωρίου): Με τα δυο του γκολ ενάντια στον Αστέρα Ιτέας, για άλλη μια φορά ο Τεντολούρης δίνει σημαντικές λύσεις στον Απόλλωνα.

Επιθετικός – Κόκκινος (ΑΟ Σελλάνων): Έβαλε το δεύτερο γκολ των Καρδιτσιωτών, ενώ είναι ένας αρκετά χρήσιμος παίκτης για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Επιθετικός – Λέντας (ΑΟ Στυλίδας): Τρία γκολ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εκεί όπου ο ΑΟ Στυλίς επικράτησε με 4-3.

Επιθετικός – Κακκάβας (Αστέρας Ιτέας): Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, μιας και το τέρμα του στα τελευταία λεπτά χάρισε την ισοπαλία στο Αστέρι της Ιτέας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.