Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Επιστροφή στη δράση με τους ουραγούς

Εντός έδρας ο ΓΣ Αλμυρού και εκτός η Αγριά

Η μία εβδομάδα διακοπής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνική ήταν σίγουρα ευεργετική για τις ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο προκειμένου ν’ ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους μετά τη διεξαγωγή τριών αγωνιστικών, σε μία μικρή γενικότερα διοργάνωση. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι ΓΣ Αλμυρού και Αγριά, μετά τη μεταξύ τους-έντονη-αναμέτρηση, και προετοιμάζονται πλέον ν’ αντιμετωπίσουν τους ουραγούς της βαθμολογικής κατάταξης.

Συγκεκριμένα, ο ΓΣ Αλμυρού μετά την επικράτησή του επί της Αγριάς, πήρε ανάσες και ετοιμάζεται την ερχόμενη Κυριακή να υποδεχθεί τη Νίκαια 2012, μία ομάδα που εντάχθηκε στην κατηγορία φέτος την τελευταία στιγμή, στο πλαίσιο της μίνι αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων. Το σύνολο του Νομού Λάρισας (Δήμος Κιλελέρ) δεν τα έχει πάει τόσο καλά έως τώρα στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες, εκ των οποίων η μία εντός έδρας από την Αγριά. Στη συγκεκριμένη όμως αναμέτρηση ηττήθηκε μόλις με ένα καλάθι διαφορά (62-64) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική με τέσσερις πόντους (64-60), δείγμα του ότι οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τα κέρδη της νίκης επί της Αγριάς.

Στο ρόστερ της Νίκαιας 2012 βρίσκεται εξάλλου και ο νεαρός σέντερ Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, που τα προηγούμενα χρόνια είχε ενταχθεί στη Νίκη Βόλου, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας.

Στο Καναλάκι η Αγριά

Από την άλλη, η Αγριά δοκιμάζεται εκτός έδρας, απέναντι στον έτερο ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης, τον Αχέροντα Καναλακίου.

Με 0-3 οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα το αουτσάιντερ απέναντι στην Αγριά που προσπάθησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα να δουλέψει στα σημεία που έκανε λάθη απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση, διεκδικώντας μία σημαντική για την παραμονή τους στην κατηγορία νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.