Γ’ Εθνική μπάσκετ: ΓΕ Αγρινίου-Γ.Σ.Α. 71-72 και Αγριά BC-Αμπελώνας 61-68

Ένα δύσκολο ροζ φύλλο αγώνα πήρε ο Γ.Σ.Α. απέναντι στην ΓΕ Αγρινίου με τα πάντα να κρίνονται στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα. Όλη η αναμέτρηση πήγε πόντο και κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά, με τους γηπεδούχους να αστοχούν σε δύο ελεύθερες βολές με το σκορ στο 71-71 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έκαναν λάθη στις επιθέσεις τους με τον Χασιώτη να υποπίπτει σε φάουλ και τους γηπεδούχους να αστοχούν και πάλι και στις δύο. Ο Πολίτης στην επίθεση αστόχησε σε τρίποντο με τον κορυφαίο των φιλοξενούμενων, Τάσσο, να παίρνει το ριμπάουντ και να του γίνεται φάουλ, όπου ευστόχησε σε μία βολή από τις δύο για το διαμορφώνοντας το 71-72 και να απομένουν 21 δευτερόλεπτα για το τέλος. Οι γηπεδούχοι έκαναν σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το ταμπλό, με έναν όμιλο παικτών να διεκδικούν το ριμπάουντ και η μπάλα να βγαίνει άουτ. Οι διαιτητές μετά από συνεννόηση και με τη γραμματεία κι ενώ απέμειναν μόλις τρία δευτερόλεπτα για τη λήξη. Οι διαιτητές έδωσαν τη μπάλα στον Γ.Σ. Αλμυρού, με τον Πολίτη να κάνει σωστή επαναφορά και να τελειώνει το ματς, χωρίς οι γηπεδούχοι να προλαβαίνουν να κάνουν κάποιο φάουλ. Όπως δήλωσε στο magnesiasports ο προπονητής του Γ.Σ.Α. για το τι έφταιξε και η ομάδα του κέρδισε τόσο δύσκολα έναν αδύναμο αντίπαλο τόνισε «δυστυχώς, σήμερα οι παίκτες μου κοίταξαν να παίξουν μόνο επίθεση κι όχι άμυνα», ήταν το λακωνικό του σχόλιο.
Τα δεκαλεπτα: 24-24, 18-17, 13-14, 16-17
Γ.Σ.Α.: Κοντοστάθης 7(2), Μυλωνάς 5, Μαμούρας 1, Παπούλιας 17(2), Χασιώτης 7(1), Τσαβές 6, Πολίτης 7(1), Τάσσος 22, Βαλαμούτης, Γώγουλας, Μασούρας, Κανατούλας.

 

Τρίτη ήττα για την Αγριά BC

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Αγριά BC κόντρα στον Αμπελώνα, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Γκουγκουτούδης-Στρατίκης δεν είχαν Σούλκο και Διγενή, με αποτέλεσμα να διαθέτουν μόλις δέκα παίκτες στον πάγκο, παρ’ όλα αυτά όμως κατάφεραν να επιστρέψουν δύο φορές από το -10, αλλά στο τέλος λίγο η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού στις τελευταίες επιθέσεις, έφεραν την ήττα με 61-68.
Εκ μέρους του τεχνικού διδύμου, ο Σπύρος Στρατίκης στέλνει μήνυμα προς τους παίκτες του και είναι το εξής: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή εμφάνιση και για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν να καλύψουν τα κενά των δύο συμπαικτών τους, που έλειπαν. Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 19-25, 13-16, 19-13
Κουρατίδης 6(2), Λουκίδης 6(2), Καραμανλής 16(2), Σακκάς 8(2), Σταυροθεόδωρος 8, Ρώσσιος 4, Αμπάρης 2, Σκαμάγκας 8(2), Χαρχαρής, Κοψιαλής 3.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.