Γ’ Εθνική: Προς αποχώρηση ο Αετός Μακρυχωρίου!

Δεν πέρασαν παρά τρεις αγωνιστικές και ήδη αναμένεται να καταγραφεί η πρώτη αποχώρηση ομάδας από τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν οι Θησέας Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ο λόγος για τον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας, που μετά την ήττα από τον ΠΟ Φήκης (1-2 εντός έδρας), ήρθαν στο προσκήνιο και εξελίξεις…

Αρχικά παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κατσάρας, ενώ στη συνέχεια, με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τουρλακόπουλος έκανε γνωστό πως αποχωρεί ο ίδιος από την ομάδα και εκείνη από τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής! «Με το ξεκίνημα της νέας περιόδου διαπίστωσα ότι ένας-ένας οι διοικητικοί σύμβουλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την ομάδα χωρίς κανέναν σοβαρό Λόγο, η προσέλευση του κόσμου να μειώνεται σημαντικά, οι υποσχέσεις των διαφόρων φορέων για βοήθεια να αποδεικνύονται απατηλές και -το πιο ουσιαστικό- τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φήκης και ιδανικές καιρικές συνθήκες, κόπηκαν λιγότερα από 40 εισιτήρια, δημιουργώντας -για μία ακόμα φορά- σημαντικό παθητικό για την κάλυψη ακόμη και αυτών των εξόδων διεξαγωγής του αγώνα» αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου.

Αυτό σημαίνει ότι –εφόσον η ομάδα αποσυρθεί από τη Γ’ Εθνική- Θησέας Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης θα μετρούν έναν αντίπαλο λιγότερο. Ωστόσο ο Αετός Μακρυχωρίου ήδη πρόλαβε και έκανε τη ζημιά στη Δήμητρα, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της «έκοψε» βαθμούς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 στο γήπεδο της ομάδας του νομού Λάρισας.

Με πληροφορίες από εφ. Ελευθερία-Χρήστος Αρχοντούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.