Γ. Κουτσούκης και Χρηστίδης επισήμως στον Αλμυρό

Για το τυπικό της υπόθεσης, ο ΓΣ Αλμυρού προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας του με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, και συγκεκριμένα με τους Γιάννη Κουτσούκη και Περικλή Χρηστίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 20χρονος μέσος Γιάννης Κουτσούκης  έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Μικτής ΕΠΣΘ , και των υποδομών της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Κ15 -Super League,αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα, τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης Βόλου. Η προσθήκη του εξάλλου στο δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», παρά τις αντιδράσεις και τις διαψεύσεις μελών του στενού περιβάλλοντος του παίκτη.

Από την άλλη ο επίσης 20χρονος επιθετικός Περικλής Χρηστίδης έχει παρόμοιο βιογραφικό με αυτό του Κουτσούκη, καθώς επίσης έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Μικτής ΕΠΣΘ, και των υποδομών της Νίκης στο πρωτάθλημα της Κ15 -Super League (περίοδος 2014), όπως επίσης και στο τοπικό πρωτάθλημα τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.