Γ. Παρασκευαΐδης: «Ίσως όλη η χρονιά τα τρία επόμενα ματς»

Στο Blue Heart Fm φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Νίκης Γιώργος Παρασκευαΐδης, που μίλησε για τη Νίκη, για τις ακαδημίες της ομάδας, όπου είναι προπονητής, και για τη δική του διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ανάμεσα στ’ άλλα τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζει ένας φίλαθλος μία ομάδα με προσφυγικές καταβολές και πως και η δική του οικογένεια έχει τέτοιες ρίζες, ενώ επισήμανε ότι φέτος μένει λόγω της καριέρας του στη Νέα Ιωνία του Βόλου και πως το σπίτι του είναι στη Νέα Ιωνία της Αθήνας.

Ακόμη, υπογράμμισε την κρισιμότητα των τριών επόμενων ματς με Αμβρακία, Πιερικό και Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτά τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν ίσως είναι και όλη η χρονιά και πως, αν δεν κερδίσουν την Τετάρτη, θα έχουν λίγη σημασία μετά τα άλλα ματς.
Για τον Ολυμπιακό είπε πως το γεγονός ότι είναι πέντε βαθμούς μπροστά δε σημαίνει ότι του εξασφάλισε από τώρα το πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσει τη διαφορά και πως η Νίκη πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να την καλύψει και να φτάσει στην κορυφή, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μία διαφορά πέντε βαθμών δεν είναι τίποτα. Συμπλήρωσε δε πως γνωρίζει τι σημαίνει για τον κόσμο το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους και πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Αντόνιο Ανιέττε, για τον οποίο ανέφερε ότι από τους παίκτες της Νίκης που αντιμετώπισε ήταν ο καλύτερος και δεν πιανόταν με τίποτα, ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε και για τον παρτενέρ του στην άμυνα Γιώργο Ναουμίδη, σημειώνοντας ότι κατά τύχη δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επαγγελματικές κατηγορίες και πως παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ηγετικά χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τις ακαδημίες της Νίκης εντυπωσίασε με την άποψη που εξέφρασε ότι ο στόχος του πρέπει να είναι να δώσει στα μικρά παιδιά μία ταυτότητα ποδοσφαιριστή και το ποδόσφαιρο να τους βοηθήσει να ωριμάσουν μια ώρα αρχύτερα και να ξεκινήσουν τη ζωή τους καλά από την αρχή.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του «δέχτηκα, πριν καν τελειώσει την πρότασή του, γιατί η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο», αναφερόμενος στην πρόταση που του έκανε ο Άκης Σουγγάρης ν’ αναλάβει προπονητής στις ακαδημίες. Μάλιστα για τον τελευταίο δήλωσε ότι κοιμάται και ξυπνάει για τη Νίκη και τις ακαδημίες και πως έχει πολύ μεράκι για το ποδόσφαιρο.

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να εξηγήσει κάποιος στους γονείς να κάνουν υπομονή, επειδή δεν έχουν γίνει ακόμη τα έργα, ενώ πληροφόρησε ότι σκοπεύει να πάρει τα διπλώματα προπονητικής που πρέπει και πως θα δείξει το μέλλον αν θα μπορέσει να συνεχίσει να είναι στον χώρο.
Εκτίμησε δε ότι υπάρχει καλό υλικό στις ακαδημίες και πρόσθεσε πως ο στόχος τους σαφέστατα είναι να βγάλουν ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στη Νίκη Βόλου.

Δύσκολα ο Μαλακασιώτης
Όλα δείχνουν ότι η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Αμβρακία Κωστακιών χωρίς τον Φάνη Μαλακασιώτη, αφού δεν μπόρεσε ούτε και τη Δευτέρα να προπονηθεί μαζί τους συμπαίκτες του σε φουλ ρυθμούς, ενώ δεδομένη είναι και η απουσία του Αλεξανδρή, αλλά και του τιμωρημένου Μέτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.