Γ.Σ.Α.: «Τη νέα σεζόν, στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο Λεωνίδα Κωτούλα και μέλη της Διοίκησης

«Ο βασικός στόχος για τη νέα χρονιά είναι ο Γ.Σ.Α. να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Λεωνίδας Κωτούλας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Μαΐου, παρουσία του Αντιπροέδρου Νίκου Ράπτη και του μέλους της Διοίκησης Θοδωρή Βούλγαρη.
Επίσης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. έκανε ένα μίνι απολογισμό για την πρώτη χρονιά καθηκόντων της σημερινής Διοίκησης, απάντησε στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες για είσοδο παραγόντων που είχαν ασχοληθεί με τα Διοικητικά του Συλλόγου προηγούμενες χρονιές, τόνισε ότι «όποιος θέλει να έρθει και να προσφέρει στον Γ.Σ.Α., είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να το κάνει υπό τη δική μας φιλοσοφία». Επίσης, ανήγγειλε την παραμονή του Κώστα Ρέππου στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, καθώς και την ενίσχυση του ρόστερ μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι με παίκτες που θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του Γ.Σ.Α.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α., Λεωνίδας Κωτούλας:

Ο Απολογισμός της πρώτης χρονιάς
«Πέρυσι, περί τα μέσα καλοκαιριού, αναλάβαμε τη Διοίκηση του Γ.Σ.Α. και υπήρχαν μόλις δύο ενεργά δελτία ποδοσφαιριστών. Του αρχηγού μας, Παναγιώτη Κοντοβά και του τερματοφύλακα Βαγγέλη Κοντογεωργάκη. Ουσιαστικά δεν υπήρχε ομάδα. Επιπροσθέτως, υπήρχαν πολλές οφειλές κι ενδεικτικά να αναφέρω, τις χρηματικές ποινές από την ΕΠΣΘ -της προηγούμενης χρονιάς- που έφθαναν τα 600 ευρώ και εάν δεν τις αποπληρώναμε δεν θα μπορούσαμε να εκδώσουμε νέα δελτία ποδοσφαιριστών. Για τους λόγους αυτούς συναντήσαμε μεγάλη δυσπιστία κι από τους επαγγελματίες του Αλμυρού, μιας και είχαν πληρωθεί πινακίδες, αλλά δεν κατασκευάστηκαν και δεν τοποθετήθηκαν και ποτέ στο γήπεδο. Τέλος, δεν υπήρχε ούτε ένα παιδί στις ακαδημίες του Συλλόγου.
Παρ’ όλο τις αντιξοότητες που προανέφερα, καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του Ομίλου μας, αν και αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή προπονητή πριν καλά-καλά αρχίσουμε την προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν. Πιστεύω ότι ο Κώστας Ρέππος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, στο βαθμό που αυτό που ήταν εφικτό. Ο κ. Ρέππος έχει ταυτιστεί με την ομάδα του Γ.Σ.Α. και είναι ηθικό και έντιμο να τον κρατήσουμε και τη νέα χρονιά που μας έρχεται».

Για τις φήμες …περί εισόδου νέων Διοικούντων
Σχετικά με τις φήμες, οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν μετά από δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα και οι οποίες αναπαράχθηκαν από κάποια site, για είσοδο στη Διοίκηση, στελεχών που είχαν υπάρξει στα δρώμενα του Γ.Σ.Α. το πρόσφατο παρελθόν, ο κ. Κωτούλας σημείωσε τα εξής:
«Οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με τη Διοίκηση του Γ.Σ.Α. αλλά και όσοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα του, πρόσφεραν στην ομάδα. Αλλά κάποιοι ασχολήθηκαν με σκοπό την αναγνωρισιμότητα και για πολιτικούς λόγους. Δηλαδή για ίδιον όφελος. Παλαιότερα κουμαντάριζαν το Σύλλογο μεμονωμένα πρόσωπα. Τώρα υπάρχει Διοίκηση με ενιαία φιλοσοφία. Εμείς είμαστε ανοιχτοί στο να μπουν νέοι άνθρωποι στη Διοίκηση, δεν αποκλείουμε κανέναν, αλλά όλοι θα πρέπει να λειτουργούν με τη δική μας φιλοσοφία.

Για τη νέα χρονιά
«Στόχος μας –ως Διοίκηση- είναι να παραμείνουμε για πολλά χρόνια. Στόχος τη νέα χρονιά είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από τη χρονιά που μόλις τελείωσε και να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα «χτυπήσει» το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Θα γίνουν πολλές προσπάθειες και κινήσεις μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Κινήσεις οι οποίες θα γίνουν υπό τη φιλοσοφία να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας που αγαπούν την ομάδα. Για τις ακαδημίες μας θα προσλάβουμε νέους προπονητές που έχουν περάσει από τον Σύλλογό μας, ενώ θα μπουν και νέοι άνθρωποι στα Διοικητικά. Θέλουμε παίκτες στην ομάδα μας που θέλουν να είναι σ’ αυτήν
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη και τη βοήθεια. Επίσης, τους χορηγούς μας κι ελπίζουμε τη νέα χρονιά να αντιστρέψουμε πλήρως το κλίμα δυσπιστίας των προηγούμενων ετών, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Γ.Σ.Α., τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.