Γ.Σ. Αλμυρού και αναδιάρθρωση απασχολούν τη Νίκη

Τι δήλωσε για το φλέγον ζήτημα η Φωτεινάκη Κοκκινάκη

Μπορεί το θέμα της αναδιάρθρωσης να είναι ψηλά στη ατζέντα των ανθρώπων της Νίκης Βόλου και να εργάζονται συνεχώς πάνω σ’ αυτό, ωστόσο υπάρχει την Κυριακή και μία νέα κρίσιμη αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό για την 23η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Γι’ αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Όλοι οι παίκτες πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να ξέρει ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Αλέξα Βουκομάνοβιτς, που χθες έκανε μαγνητική για τις ενοχλήσεις που έχει στο πόδι του και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα. Πάντως ο Σέρβος βγάζει όλο το πρόγραμμα παρά τις ενοχλήσεις. Σήμερα θα γίνει πάλι προπόνηση στο βοηθητικό και το Σάββατο στο κεντρικό γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης, παρέμβαση στον Blue Heart 105.1 και την εκπομπή “Ισορροπίες” έκανε η Φωτεινή Κοκκινάκη, που εκπροσώπησε τη Νίκη Βόλου στη συνάντηση με την υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η κ. Κοκκινάκη τόνισε τα εξής:

«Η πρόταση της Νίκης για την αναδιάρθρωση δεν είναι μόνο ότι είναι σωστή, αλλά και αξιολογημένη, γιατί σε τέτοια θέματα βάζουμε μπροστά το οικονομικό. Πώς θα επιβιώσει δηλαδή η κάθε ομάδα. Η πρόταση της Νίκης το καλύπτει κι αυτό και είναι βιώσιμη οικονομικά. Δε θα έχουν να χάσουν τίποτε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα οι ομάδες. Αυτό έγινε αντιληπτό από την κ. Χρυσοβελώνη και εκτιμώ ότι το θέμα προχωρά θετικά. Πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα θετικές εξελίξεις. Έγινε επαφή με υψηλά πρόσωπα της κυβέρνησης. Ζητήσαμε να έχουμε συνάντηση με πρόσωπα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αφού ο κ. Βασιλειάδης δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει αυτά που το λέμε ή τέλος πάντων  θέλει να προχωρήσει, όπως θέλει, θα πάμε κι εμείς με άλλον τρόπο. Ο κ. Βασιλειάδης δε δέχεται να δει κανέναν και λέει ότι έχει δεσμευτεί. Είναι ανένδοτος. Εμείς του λέμε ότι δε θέλουμε κάτι ν’ αλλάξει, η πρότασή μας είναι στο ίδιο σκεπτικό με το δικό του. Και η κ. Χρυσοβελώνη και ο κ. Μεϊκόπουλος αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα. Και ο κ. Μεϊκόπουλος το παλεύει. Υπάρχουν συντονισμένες προσπάθειες από πολλές πλευρές και μπαίνει στο παιχνίδι και η Σούπερ Λιγκ, που λέει ότι δε συμφωνεί με την αναδιάρθρωση. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνει προς όφελος των ομάδων και της κοινωνίας, ας σταματήσουν το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν ομάδες που έχουν από πίσω τους μεγάλο αριθμό φιλάθλων, όπως και η Νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δηλαδή αυτούς τους ανθρώπους δεν τους υπολογίζει καθόλου ο κ. Βασιλειάδης; Πρέπει να δούμε τι αντίκτυπο έχει αυτό… Δηλαδή ποιες ομάδες καταστρέφονται και ποιες ομάδες ευνοούνται, γιατί το όλο σκεπτικό είναι πώς θα πάψουν να λυμαίνονται τον χώρο όλα αυτά τα τσιράκια του στοιχήματος. Αν αυτό ο υπουργός θέλει να το σταματήσει, ας ακολουθήσει την πρόταση της Νίκης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.