Γ.Σ. Αλμυρού: «Ουδέποτε ο σύλλογος έφτασε στα πρόθυρα διάλυσης λόγω ποδοσφαίρου»

Η προσωρινή κρίση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ουδέποτε έφερε κίνδυνο διάλυσης του συλλόγου, τονίζεται σε ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ γίνεται γνωστό πως το Δ.Σ. παραμένει το ίδιο, μέχρι να παραιτηθεί ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παυλίδης. Αναλυτικά:
«Η εκλεγμένη Διοίκηση του Γ.Σ.Α. με το παρόν δελτίο τύπου δηλώνει πως παραμένει η ίδια σε σύνθεση μελών και αρμοδιοτήτων μέχρι νεοτέρας, αφού εκκρεμεί η αποδοχή παραίτησης του Α’ Αντιπροέδρου Παυλίδη Δημήτριου και η αντικατάστασή του με προκήρυξη συμπληρωματικών εκλογών.
Επίσης ουδέποτε ο Γυμναστικός Σύλλογος, ο οποίος περιλαμβάνει τμήματα Στίβου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου έφτασε στα πρόθυρα διάλυσης, επειδή φάνηκε να είναι αβέβαιη η συνέχεια της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στα πλαίσια της καινούργιας προσπάθειας που επιχειρείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αρωγό τον κ. Ντελόπουλο ανακοινώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του Σαββάτου (11/1) οι νέοι συνεργάτες του και πρόκειται για τους εξής:
Ο κ Οδυσσέας Παξινός ως γιατρός της ομάδας.
Ο φυσικοθεραπευτής κ. Κων/νος Κυρίτσης θα διαθέσει το κέντρο αποκατάστασης που διατηρεί για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών.
Η κ Ελένη Καραγιάννη ως υπεύθυνη γραφείου τύπου ποδοσφαίρου.
Τους ευχαριστούμε και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ.Α.
Παραμένουν φυσικοθεραπευτής της ομάδας ο κ. Αλέξανδρος Κοντοστάθης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Φώτης Καραγέωργος».