Γ. Σ. του Ολυμπιακού Β. χωρίς τον υποψήφιο μεγαλομέτοχο της νέας ΠΑΕ

Σήμερα Τετάρτη στις 18.00 στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με θέμα τη σύσταση ΠΑΕ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1)  Εκλογή προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.

2)  Σύσταση ΠΑΕ

3)  Καθορισμός ύψους Μετοχικού Κεφαλαίου και τιμής μετοχής.

4)  Ορισμός ονομασίας τίτλου της υπό σύστασης ΠΑΕ

5)  Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την σύσταση της ΠΑΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις  19.00 μ.μ.

Πρόκειται για μία διαδικασία που σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας μέρας για τον σύλλογο, αφού η ποδοσφαιρική ομάδα επανέρχεται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δε θα δώσει το παρών ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος

Σε νέες δηλώσεις του αυτή τη φορά στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Μουρτζίνος, τόνισε ότι  δε θα δώσει το παρών στο ΠΑΡΚ ο υποψήφιος να αναλάβει τη νέα ΠΑΕ, αλλά θα είναι εκεί οι νομικοί κ.κ. Μπιλίρης και Λίβας, όπως έγραψε από την προηγούμενη βδομάδα το Magnesiasports. Η τοποθέτηση του κ. Μουρτζίνου ήταν η εξής:

«Εμείς από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου έχουμε κάνει όλη την προεργασία της Γενικής Συνέλευσης εδώ και καιρό, ώστε να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη να υποδεχθούμε τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου. Στην είσοδο θα υπάρχει ειδικό γραφείο για την είσπραξη των συνδρομών. Κάνοντας αυτή την καταβολή, όσα μέλη την αμέλησαν ως τώρα, αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. Έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, ώστε να έχουμε μία οργανωτικά άψογη γενική συνέλευση. Είναι μία ιστορική γενική συνέλευση. Πρέπει όλοι να συμμετέχουν στη νέα μέρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Γενική Συνέλευση έχει συγκεκριμένη ημερήσια διάταξης και δεν υπάρχει δυνατότητα παρέκκλισης. Αν χρειαστεί κάποια επεξήγηση για κάποια θέματα, έχουμε και έγκριτους νομικούς, οι οποίοι έρχονται από την Αθήνα, τον κ. Λίβα και τον κ. Μπιλίρη».

Για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου:

«Θα γίνουν προτάσεις. Η γενική συνέλευση είναι το κυρίαρχο σώμα που θα αποφασίσει. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι θα είναι πάνω από 30.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό για κανέναν».

Για την ονομασία της νέας ΠΑΕ:

«Θα υπάρχει πρόταση συγκροτημένη και για την ονομασία και για το μετοχικό κεφάλαιο, ίσως και για την πενταμελή επιτροπή. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το όνομα. ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Αν δεν τιμήσουμε την ιστορική μας ονομασία, τι κάνουμε τότε;»

Για το αν θα εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι ν’ αναλάβουν την ΠΑΕ στη Γ.Σ.:

«Όχι, να μην το περιμένετε αυτό. Είμαι κατηγορηματικός. Πρέπει να έχει τα χαρτιά του κατά κάποιον τρόπο κλειστά όποιος θέλει να κάνει κάποια κίνηση πέρα από τα μέλη του συλλόγου. Δεν είναι λογικό σε μία Γ.Σ. να κάνουμε μία παρουσίαση υποψηφίων. Στη δημιουργία μίας ΠΑΕ μετρά το εξτρέ του τραπεζικού λογαριασμού. Δεν έχει καμία ουσία να παρουσιαστεί κάποιος στη Γ.Σ.».

Για το γηπεδικό:

«Εμείς έχουμε γήπεδο ως Ερασιτέχνης, έχουμε τη σύμβαση με το Πανθεσσαλικό, η οποία είναι εν ισχύι. Οι άνθρωποι που θα τρέξουν την ΠΑΕ θα κάνουν συζητήσεις και θα βρουν λύσεις, όπως θα κάνουν για τον προπονητή και για τους παίκτες».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.