«Γεμάτο προκλήσεις για τον ΕΟΣ Βόλου το 2023»

Έκοψε την πίτα του ο ορειβατικός σύλλογος

Mε έντονη παρουσία από αθλητές, γονείς και φίλους στο Ξενοδοχείο PARK ο ΕΟΣ Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Μήλιος στην ομιλία του έκανε μια σύντομη αναφορά στην 93χρονη πορεία του συλλόγου, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών το 2022, και έκανε λόγο για πρωτιά του ΕΟΣ Βόλου πανελλαδικά.

Παράλληλα, ζήτησε από τους γονείς, να στηρίζουν το έργο του Ορειβατικού και ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν τον σύλλογο τη χρονιά που πέρασε. Αναφερόμενος στη νέα χρονιά, δήλωσε: «Το 2023, θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, καθώς ο πήχης έχει μπει πλέον ψηλά. Ζητούμενο για εμάς είναι να φέρουμε εις πέρας τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει με τρόπο οργανωμένο και συστηματικό, ξετυλίγοντας εύρος των δραστηριοτήτων μας, για μια δημιουργική πορεία».

Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ο οποίος εξήρε το έργο του ΕΟΣ Βόλου, μίλησε για την άριστη συνεργασία του Δήμου Βόλου με το σωματείο και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες διακρίσεις το 2023.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2022. Στα αλπικά αθλήματα τιμήθηκαν οι Βασίλης Ασβεστάς, που στέφθηκε χρυσός πανελληνιονίκης στα αγωνίσματα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης, Απόστολος Βουγιούκας χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, Μαρίνα Γκουντουρά πρώτη θέση στο Πανελλήνιο στην τεχνική κατάβαση, Ευρυδίκη Δημητρώφ χρυσό στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, Μαρινίτα Καλτσογιάννη χρυσό στην τεχνική κατάβαση, Απόστολος Λέτσιος χρυσό στην τεχνική κατάβαση και η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, που στέφθηκε χρυσή πανελληνιονίκης ενώ συμμετείχε και στους 24ους Χειμερινούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Στην αναρρίχηση βραβεύτηκαν οι Νίκος Μιχαηλίδης, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο και αργυρό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και ο Απόστολος Μαγγίτσης, που κατετάγη τρίτος στους Βαλκανικούς Αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιώργος Κωνσταντέλος, ο οποίος κέρδισε το νόμισμα της βασιλόπιτας. Στον νεαρό αθλητή ο Ηλίας Μήλιος πρόσφερε δωροεπιταγή.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.