Γεμάτο το ρόστερ του Ολυμπιακού Β., θέλει και φινάλε με φορ

Ο Ολυμπιακός Β. με τις τελευταίες μεταγραφές του Δεινόπαπα και του Κουτσιανικούλη αλλάζει επίπεδο, αφού πρόκειται για δύο βασικούς παίκτες στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής εγνωσμένης αξίας και ειδικά ο δεύτερος είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια για την κατηγορία. Ο Κουτσιανικούλης πάντως δεν ανακοινώθηκε ούτε και την Τρίτη, κάτι που θεωρείται τυπικό.

Από και κει πέρα, η ομάδα μετά και τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Μαρούδας, ο οποίος χάνει τη σεζόν, αναζητά κι έναν φορ, θέλοντας και εδώ να κάνει μία κίνηση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις με ένα βαρύ όνομα, αλλά θα έχει και ουσία.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα έχει ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ, στο οποίο θέλει να βάλει ως κερασάκι στην τούρτα την απόκτηση ενός ακόμη κλασικού στράικερ.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αποτελούν  οι τερματοφύλακες Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Ζάχος, οι δεξιοί οπισθοφύλακες Πριόνας, Γραικός, οι αριστεροί μπακ Μπουτζίκος, Μπαρούτας, Μπακουλάτι, οι κεντρικοί αμυντικοί Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Φαζός, οι αμυντικοί μέσοι Τσιάρας, Κόλα, Ρόκας, Λάσκαρης, Καναβός, οι επιτελικοί Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Καρακώστας, οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί Ράντι, Δεινόπαπας, Κουτσιανικούλης, Κλεμέντε, Σκοπελίτης, Πόζογλου και οι σέντερ φορ Τσίτας και Πάσχος.

Όλοι τους τις επόμενες μέρες θα κάνουν προπονήσεις στο γήπεδο του Αερινού, καθώς θα γίνουν εργασίες και στα δύο γήπεδα του αθλητικού κέντρου του Αγ. Γεωργίου Φερών, το οποίο σκοπός είναι να φιλοξενήσει και την Κ17 του συλλόγου. Αυτή θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League και η οποία στελεχώθηκε με παίκτες και νέο προπονητή, που είναι ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.