Γενική συνέλευση στη Νίκη Βόλου

Γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα 18/7 συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Βόλου με θέμα ημερίσιας διάταξης ο οικονομικός απολογισμός των τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η ανακοίνωση: “Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μεταξουργείου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Θέμα της ημερησίας διάταξης είναι ο οικονομικός απολογισμός των τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 30/06/2016. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Οι εγγραφές και ανανεώσεις των μελών του συλλόγου, συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου από 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 5 μ.μ.- 9 μ.μ..”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.