Γεύμα και βράβευση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης

Σε μία ευχάριστη κι οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο τσιπουράδικο «ΔΕΜΙΡΗΣ» γεύμα και βράβευση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική με 3-1 σετ επί του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου σε παιχνίδι στις 31 Μαρτίου. Ωστόσο από την Ομοσπονδία καθυστέρησε η αποστολή του κυπέλλου και των μεταλλίων, κάτι που έγινε μόλις πρόσφατα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα για την επιτυχία της κι ευχήθηκε οι αγωνιστικές επιτυχίες να συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά, επισημαίνοντας ότι η Διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος και στο πλευρό όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

Ο έφορος του τμήματος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Κολόζος συνεχάρη κι αυτός με τη σειρά του τη γυναικεία ομάδα, τονίζοντας ότι δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας, ο οποίος στο τέλος απέδωσε καρπούς.

Η Διοίκηση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και τα μέλη της Δ.Ε. Στέλιος Κολόζος, Γιάννης Αρβανιτόπουλος και Αντώνης Καπουρνιώτης, εξήραν την επιτυχία των αθλητριών και της προπονήτριας Σοφίας Μπουμπούκη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα διαγράψει εξαιρετική πορεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.