ΓΓΑ: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στη VolleyLeague

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε πως το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη VolleyLeague ανδρών θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κατόπιν απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, το ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μία εξέλιξη που έρχεται μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας, έπειτα και από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:
«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.