Για 1η νίκη ο Ολυμπιακός Β. με Σβορώνο στο Στεφανοβίκειο. “Ζωντανά” το ματς από την FORMediaTV

Για την πρώτη του νίκη στην 2η αγωνιστική της  Γ΄ Εθνικής και στον 2ο όμιλο θα αγωνιστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Βόλου που με έδρα το γήπεδο Στεφανοβικείου θα υποδεχτεί τον Σβορώνο Πιερίας.

Ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να παίξει στο γήπεδο του Στεφανοβικείου λόγω της επανασποράς που έχει γίνει στη Νεάπολη, που είναι η πρώτη έδρα της ομάδας την οποία θα χρησιμοποιεί από την 4η αγωνιστική.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα κάνει έδρα σήμερα (15:00) το Στεφανοβίκειο και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τους αποζημιώσουν με νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με τους : Καβουσάκη, Λάμπο, Θεοδωρόπουλο, Ψιάνο, Παπαϊωάννου, Κόλα, Κυρίτση, Αναστασίου, Σκοπελίτη, Διαμαντόπουλο, Ντινιωτάκη, ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Καμπέρης, Σταμπουλής, Μυλωνάς, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου,Ακριβόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαδήμος, Γιαρλελής  και Βρονταράς.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σωτήρης Πέτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FORMediaTV  η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σβορώνο για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στις 15:00 θα μεταδοθεί  “ζωντανά” από το Θεσσαλικό κανάλι.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική, 15:00 στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

ΠΟ Ελασσόνας – Μακεδονικός Φούφα

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΕΠ Κοζάνης

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Εδεσσαϊκός

Ολυμπιακός Βόλου – Σβορώνος

Πιερικός – Δωτιέας Αγιάς

ΑΟ Χανιώτης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Κοζάνη – Καστοριά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.