Για δεύτερη σερί χρονιά πρωταθλητής στους εφήβους ο Γ.Σ. Βόλου

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μπάσκετ Εφήβων του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ κατέκτησε το πρωτάθλημα Μαγνησίας και μαθηματικά πλέον, αφού επικράτησε των Νέων Αθλητών Νίκης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με σκορ 50-72. Σημείωσε έτσι την ένατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ απομένει ένα ακόμη εξ αναβολής παιχνίδι με την ομάδα της Μεταμόρφωσης.

Πρόκειται για ακόμα μια επιτυχία του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, αποτέλεσμα της πολυετούς δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα του μπάσκετ. Η εφηβική ομάδα αποτελείται από αθλητές που μετέχουν στην ανδρική ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και αποτελούν τη βάση της επόμενης γενιάς παικτών του ανδρικού τμήματος.

Τα δεκάλεπτα: 7-23, 23-39, 37-59, 50-72.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Τύμπας Σ.-Μανωλόπουλος): Ρουσιώτης 6, Σούλης 17 (1), Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Ανδρεόγλου 7 (1), Πανιόπουλος 14 (1), Τινάνας 6.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Τύμπας Π.): Νικόπουλος 8, Κωστόπουλος 3 (1),Tάσος 12, Ντάκης 8 (1), Κορτέσης, Σπυρόπουλος, Κομμάτας, Σωτηρίου, Τσιβιούρας 2, Κωστούλας 7, Τσίρος 21 (1), Σπανόπουλος 11 (1).

*Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ συγχαίρει την ομάδα παίδων του Αιολικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Μαγνησίας και της εύχεται καλή συνέχεια στην επόμενη φάση του Πανθεσσαλικού Πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.