Για δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας ο Θησέας με Φωκικό

Να διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των δύο βαθμών με τον Φωκικό και να μείνει πάνω  από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Θησέας στο κυριακάτικο ματς με την ομάδα της Φωκίδας εκτός έδρας, που είναι το δεύτερο συνεχόμενο μακριά από τη Μαγνησία.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στο ντεμπούτο του Βελεστινιώτη τεχνικού πήρε ένα σημαντικό διπλό στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 0-3 και έφτασε τους έξι βαθμούς. Τώρα θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, που σίγουρα είναι και η ισοπαλία, η οποία δε θα αλλάξει τις βαθμολογικές ισορροπίες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Από την άλλη ο γηπεδούχος Φωκικός, που έχει τέσσερις βαθμούς, εμφανίζεται ανεβασμένος μετά το πρώτο του τρίποντο την περασμένη βδομάδα μέσα στην Κατερίνη με το 0-1 επί του Πιερικού και είναι σίγουρα πιο δύσκολος αντίπαλος από την Αναγέννηση.

Ο Λάκης Μπακάλης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς άπαντες είναι καλά, ενώ στην 20αδα που θα ανακοινωθεί το Σάββατο (θα κοπεί ένας παίκτης) μετά την τελευταία μεσημεριανή προπόνηση, θα είναι και ο νεοαποκτηθείς, Βαγγέλης Τσιουρής, εκτός απροόπτου.  Κεφαλάς, Κουτσιρίμπας, Αγγελής, Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Δημητριάδης, Διαμαντόπουλος, Καψιώτης, Μπόρας, Βαν ντε Γουΐχε, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Πέτσης, Σφάκας, Χατζησταμάτης, Βλάχος, Τσιουρής, Παπαϊωάννου, Φραγκογιάννης είναι οι 21 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, ενώ φυσικά απουσιάζουν οι μακροχρόνια απόντες Γαρυφάλλου και Υφαντής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.