Για ενάμιση μήνα υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ταϊρίς Ράις

Σε συμφωνία με τον Ταϊρίς Ράις, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση μήνα με την προοπτική ανανέωσης μετά το Final 4 του Basketball Champions League, έφτασε η ΑΕΚ.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού τα βρήκε σε όλα με την Ένωση, σε μία κίνηση που δείχνει την πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της τελικής φάσης του BCL, που θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου πιθανότατα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει συμβόλαιο για ενάμιση μήνα με την προοπτική της επέκτασής του μετά το πέρας της διοργάνωσης.
Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ αναζητούσε έναν παίκτη, για να «γεμίσει» ακόμη περισσότερο την περιφέρειά της, έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα κι αφού εξετάστηκαν αρκετοί υποψήφιοι, τελικά επιλέχθηκε ο πολύπειρος και με μεγάλες παραστάσεις στην Euroleague, Ράις.
Τη σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε, ο Αμερικανός γκαρντ είχε με την φανέλα του Παναθηναϊκού 10.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο με 41.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 10 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.
πηγή: naftemporiki.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.