Για οικονομικούς λόγους δε δηλώνει συμμετοχή στη Football League ο Νέστος

Ο Νέστος Χρυσούπολης, παρότι είναι η δεύτερη επιλαχούσα ομάδα μετά τη Νίκη Βόλου, για να καλύψει τις κενές θέσεις που προέκυψαν στη Football League λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων, τελικά δε θα δηλώσει συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Αυτό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, με τους λόγους να είναι ξεκάθαρα οικονομικοί, και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την υπ’ αριθμόν 4/2019 απόφασή του αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019 – 2020 της Football League.

Ο λόγος άρνησης επικεντρώνεται κυρίως στο οικονομικό και οργανωτικό κομμάτι. Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το ενδεχόμενο συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την επιθυμία να δηλώσει συμμετοχή. Ενθουσιασμένοι και έχοντας την στήριξη και παρότρυνση του φίλαθλου κόσμου της πόλης ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία τους να μας στηρίξουν οικονομικά. Ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε σειρά επαφών και συζητήσεων με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Με την πάροδο των ημερών όμως, όλοι αυτοί που αρχικώς είχαν δείξει ενδιαφέρον αποχώρησαν από τις συζητήσεις απαντώντας αρνητικά. Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο έχει κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο ύψος των χρηματικών απαιτήσεων της κατηγορίας. Εξάλλου το χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική στήριξη, που χρειάζεται, για να οργανωθεί η ομάδα σε επίπεδο στελεχών (παράγοντες, διοικητικοί υπάλληλοι) είναι πολύ μικρό.

Γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της απόφασής μας και ενεργώντας πάντοτε για το καλό του Συλλόγου μας προβαίνουμε στην δημοσιοποίηση της”.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι εκτός της Νίκης Βόλου ανοίγει ο δρόμος για την Καλαμάτα που θα είναι η 14η ομάδα της Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.