Για τέταρτη φορά στον Ρήγα Φεραίο ο Μάνος Πάσχος

Σε γνωστά λημέρια επιστρέφει ο 25χρονος επιθετικός Μάνος Πάσχος, αφού το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο. Έτσι, για τέταρτη φορά στην καριέρα του ο Πάσχος ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

O 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ΑΕ Χλόης, στην Α΄ ΕΠΣΘ, σε ηλικία 14 ετών, όπου σε δύο χρονιές σημείωσε 13 γκολ. Στη συνέχεια εντάχθηκε για πρώτη φορά στον Ρήγα Φεραίο, όπου σε δύο χρονιές πανηγύρισε δύο ανόδους, από την Α’ ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2014 εντάχθηκε στην Κ19 της Νίκης Βόλου, στη Β’ Εθνική, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Βορείου ομίλου με 13 τέρματα, και υπέγραψε στη συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου στη Super League την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν με την ομάδα της Κ20, όπου και σημείωσε 4 γκολ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.

Στη σεζόν 2015-16 έπαιξε με τον Ρήγα Φεραίο στη Γ’ Eθνική, καταγράφοντας 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας οκτώ γκολ. Τον Ιούλιο του 2016 μεταγράφηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ο ίδιος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο νομό Μαγνησίας έχοντας πετύχει 25 γκολ. Συνολικά στις δύο χρονιές στο Διαγόρα Στεφανοβικείου πέτυχε 50 γκολ, 41 στο πρωτάθλημα και 9 στο κύπελλο.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε ξανά στον Ρήγα Φεραίο, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ σημειώνοντας 30 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο.

«Ο Μάνος έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει καλή χρονιά με επιτυχίες, πολλά γκολ και χωρίς τραυματισμούς….!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ρήγας Φεραίος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.