Για την εύκολη πρόκριση στον Πτελεό ο Ολυμπιακός Β.

Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο την Τετάρτη, που ξεκινά, όπως και όλα τα παιχνίδια, στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Πτελεού.

Οι ερυθρόλευκοι σε ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων, που ο αντίπαλος θα κλειστεί στο δικό του μισό, θέλοντας να διαφυλάξει την εστία του, θα προσπαθήσουν να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι.

Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο επιθυμεί να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του. Οι αντιδράσεις του στο ματς με τον Πηλέα για τη φάση των 32 στο γήπεδο ΕΤΒΑ, όσο το πρώτο γκολ δεν ερχόταν και γενικότερα στις χαμένες ευκαιρίες, αποδεικνύουν ότι δε θέλει καμία χαλάρωση, όσο εύκολος κι αν είναι ο αντίπαλος, κι αυτό θα περάσει και με τον Πρωτεσίλαο στους παίκτες του, ενώ αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και στους νεαρότερους, τις οποίες δε θα βρουν στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων απαρτίζεται από 19 παίκτες και συγκεκριμένα από τους: Παλιούρα, Πορή, Σάββα, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Πατσή, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρη, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Ευθυμιάδη και Φλίγκο.

Εκτός αυτής έμειναν ο Σαχινίδης, που ήταν εκτός 18αδας λόγω τραυματισμού και στον αγώνα με τον Πιερικό το περασμένο Σάββατο στον Αλμυρό, ο βασικός τερματοφύλακας Παλιούρας, καθώς και οι Λεάντρο, Μπουτζίκος, ενώ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πιερικό επιστρέφει ο Νόνης. Απόντες φυσικά για μία ακόμη φορά οι γνωστοί Καμπλιώνης και Διβανές.

Ως γνωστόν, αν δε γίνει κάποια τεράστια έκπληξη σήμερα και ο Ολυμπιακός Β. περάσει στα προημιτελικά, τότε αντιμετωπίζει τη Νίκη Β. ως γηπεδούχος 10 μέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στο πρωτάθλημα με φιλοξενούμενους τους ερυθρολεύκους (4 Νοεμβρίου η αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής και 14 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ). Άπαντες θέλουν να ξεπεράσουν το σημερινό εμπόδιο του Πρωτεσιλάου με ευκολία κι από και πέρα να στραφούν στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Θησέα στο Βελεστίνο, για το οποίο το ματς κόντρα στον Πρωτεσίλαο αποτελεί μέρος της προετοιμασίας.

Στον Ολυμπιακό Β. επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε από την τρίτη αγωνιστική μόνη στην πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά και για το ότι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έχει αποτελεσματικότητα, κάνοντας τις φάσεις που δημιουργεί γκολ.

Παράλληλα, και ο κόσμος, που έτσι κι αλλιώς ήταν ζεστός, ζεστάθηκε ακόμη περισσότερο με το 5-1 επί του Πιερικού, σκορ το οποίο είχαν ξαναδεί οι φίλαθλοι τη μαύρη χρονιά της αποχώρησης της ομάδας από τη Β’ Εθνική τη σεζόν 2015-16, όταν η ομάδα τους είχε νικήσει τον Πανελευσινιακό στο ΕΑΚ επίσης με 5-1, με τον Μπουτζίκο να είναι και τότε (27/11/15) βασικός. Βέβαια, στις ευρείες νίκες του Ολυμπιακού Β. με πάνω από τέσσερα γκολ τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί και το 6-0 επί του Οπούντιου Μαρτίνου την περσινή σεζόν (18/3/18).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.