Για την καλή εμφάνιση στο κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Κέρδος θεωρείται ο βαθμός της ισοπαλίας για τον Ολυμπιακό Βόλου σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Διαγόρα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν μπροστά όπου τους περιμένουν και άλλες προκλήσειις.
Πλέον στο πρόγραμμά του, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την αναμέτρηση του κυπέλλου για τη φάση των «32», με αντίπαλο τον Πανιώνιο, μεθαύριο Τετάρτη (17:15), στον επαναληπτικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεδομένου ότι ο Γραικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα (θα κάνει μαγνητική) πιθανότατα για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αποστολής, όπως και ο Ράντι, που δεν ακολούθησε την ομάδα στη Ρόδο. Εξάλλου οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ψαλιδισμένες για τους «ερυθρόλευκους» μετά την ήττα με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε διεξαχθεί στο γήπεδο Αλκαζάρ. Ωστόσο στόχος είναι η καλή εμφάνιση και… ό,τι προκύψει από εκεί και πέρα για το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου. Πάντως ο Πανιώνιος προέρχεται και από σημαντική γι’ αυτόν νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας επικρατήσει 3-0 σε βάρος του Παναιτωλικού.

Όπως έγινε γνωστό, την αναμέτρηση διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πάγκαλος και Κωνστάντιος, των Συνδέσμων Λασιθίου και Ευβοίας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Λάμπρου, επίσης του Συνδέσμου Ευβοίας.

Μετά την αναμέτρηση για το κύπελλο ακολουθεί μία ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία, στο Αιγάλεω, με τον Σούλη Παπαδόπουλλο να μην έχει στη διάθεσή του τον Αντώνη Τσιάρα, που θα εκτίσει την ποινή που έχει λόγω καρτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.