Για την πρώτη φιλική νίκη σήμερα με Μακεδονικό ο Ολυμπιακός Βόλου

????????????????????????????????????

Τον Μακεδονικό εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου σε μία νέα φιλική αναμέτρηση για την ομάδα του Θωμά Γράφα. Η βολιώτικη ομάδα θέλει να δείξει βελτίωση και να πετύχει την πρώτη της φιλική νίκη για λόγους γοήτρου, αφού μέχρι τώρα έχει ηττηθεί από την Α.Ε. Καρίτσας στην Πιερία (1-0), μόλις τελείωσε το πρώτο στάδιο στο Ελατοχώρι, την ΑΕΛ (0-1 στο Βελεστίνο) και τον Απόλλωνα Λάρισας (2-1 στη Φιλιππούπολη), ενώ στο δεύτερο χρονικά τεστ κόντρα στην Καλαμάτα έφερε λευκή ισοπαλία στα Κανάλια.  Όλοι οι παίκτες θα είναι στην αποστολή, ακόμη και ο νεοαποκτηθείς Λάσκαρης, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει και ο Ράντι. Από την Τρίτη 20/8, που έγινε το φιλικό με τον Απόλλωνα ως σήμερα οι ερυθρόλευκοι προτίμησαν να μη δώσουν φιλικό και να δουλέψουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ο Μακεδονικός, αν και αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει από φέτος προπονητή τον 43χρονο Ανδρέα Παντζιαρά, βοηθό προπονητή και γυμναστή τον Γιάννη Καμπουρίδη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Γρηγοριάδη, team manager και scouter τον Γιώργο Γουμάγια και γενικό αρχηγό τον Παύλο Δήμου.

Και για τον Μακεδονικό, όπως και για τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτό θα είναι το πέμπτο φιλικό (έχει παίξει με ΠΑΟ Ξυλούπολης, Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, Α.Ο. Γιαννιτσών και Αλμωπό Αριδαίας), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας, αφού οι Βολιώτες ξεκίνησαν προετοιμασία στις 24 Ιουλίου και η ομάδα του Παντζιαρά στις 5 Αυγούστου. Στον σημερινό αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου να τονιστεί ότι αγωνίζονται οι Χρήστος Καράμπελας και Σάκης Σάββας, που πέρασαν πρόπερσι και πέρσι από τους ερυθρόλευκους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.