Για την πρώτη νίκη της ιστορίας του με ΑΕΛ

Ο ΝΠΣ Βόλος θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ το Σάββατο (08/05, 19.30) με στόχο να ολοκληρώσει με νικηφόρο αποτέλεσμα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες μετά από την λευκή ισοπαλία στη Ριζούπολη απέναντι στο κακό της… δαίμονα που λέγεται ΑΕΛ. Οι «κυανέρυθροι» στα ένα παιχνίδια που έχουν δώσει απέναντι στους «βυσσινί» μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Οπότε αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον ΝΠΣ Βόλος, έτσι ώστε να σπάσει το… ρόδι απέναντι στην ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα. Η ΑΕΛ όμως θα κάνει τα πάντα ώστε να αποδράσει με το τρίποντο, καθώς «παίζει» την παραμονή της στην κατηγορία και δεν της κάνει άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού. Άλλωστε οι Λαρισαίοι έχουν μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και θέλουν να τις εξαντλήσουν. Φέτος για το πρωτάθλημα σε Πανθεσσαλικό και Αλκαζάρ, οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν βαθμούς και στις δύο αναμετρήσεις, 1-1 και 0-0 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κώστας Μπράτσος είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει σοβαρά προβλήματα σε σχέση με παίκτες του. Γκρίλο και Μπαρτόλο που δεν ήταν διαθέσιμοι λόγω μικροτραυματισμών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα βρίσκονται ξανά στην διάθεση του 44χρονου τεχνικού και ίσως διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο βασικό σχήμα.

Παράλληλα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν οι παίκτες «γέμισαν τις μπαταρίες τους» μετά και τη διακοπή για την περίοδο Πάσχα αλλά και από τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» κυνηγούν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους απέναντι στους «βυσσινί».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.