Για το Αλκαζάρ και την ΑΕΛ προετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος

Ενισχυμένη η λαρισαϊκή ομάδα με Χατίρα και Μουκάντζο

Η σταθερότητα λείπει σε ό,τι αφορά την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων για τον ΝΠΣ Βόλος, με αποτέλεσμα η συλλογή βαθμών να είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ωστόσο το βαρύ πρόγραμμα συνεχίζεται, και πλέον μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Άνχελ Λόπεθ και οι παίκτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν την ΑΕ Λάρισας, για την 20η αγωνιστική της Super League, το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 και στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Το διαφορετικό για τον ΝΠΣ Βόλος σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει στη διάθεσή του τους Περέα, Σάντσες και Τέκιο, που εξέτισαν την ποινή που είχαν λόγω καρτών στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής. Από την άλλη ερωτηματικό παραμένουν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Νίνης και Κρητικός, ενώ ο Ντεντάκης δεν προλαβαίνει να συμμετέχει στην αποστολή για το Αλκαζάρ, μετά τον προχθεσινό τραυματισμό του (ρήξη μηνίσκου που θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα μήνα), ούτε όμως και ο Μπαριέντος που απεκόμισε θλάση στον δικέφαλο. Από την άλλη αναμένεται και ο Γκαμπόα να ενταχθεί σύντομα στο δυναμικό του ΝΠΣ.

Bέβαια και η ΑΕΛ θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αφού όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οδήγησε τη διοίκηση Κούγια σε συνεχείς μεταγραφές. Αυτή που ξεχωρίζει είναι του Ανίς Μπεν Χατίρα, με μεγάλη καριέρα στη Γερμανία και σε ομάδες όπως το Αμβούργο, η Ντούισμπουργκ, η Χέρτα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Ντάρμσταντ, ενώ μέχρι προσφάτως έπαιζε για την Καρσλούη. Παράλληλα οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν και τη συμφωνία με τον 32 Καμερούνιο διεθνή επιθετικό Μπέντζαμιν Μουκάντζο, με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Γαλλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.