Για το διπλό με τον ισόβαθμό του Διαγόρα στη Ρόδο ο Ολυμπιακός Β.

Τον ισόβαθμό του με 13 πόντους Διαγόρα αντιμετωπίζει  στη Ρόδο ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στις 15.00, παιχνίδι που θα δει όλη η φίλαθλη Ελλάδα μέσω της ζωντανής μετάδοσης της ΕΡΤ3. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πέντε βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια και πάνε στο σμαραγδένιο νησί με στόχο το διπλό. Ο Διαγόρας έχει μαζί με την Καβάλα την καλύτερη επίθεση της Football League με 13 τέρματα, ενώ στην έδρα του στα τέσσερα ματς που έχει δώσει, μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου με 1-1 και μία ήττα από τα Τρίκαλα με 1-2.

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στη Ρόδο ήταν στις 11 Απριλίου 2010, όταν είχε κερδίσει ο Διαγόρας με 2-1 με τέρματα των Τριανταφύλλου και Σαλαμαστράκη,  ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ηλίας Σολάκης. Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ως φιλοξενούμενου έχει επιτευχθεί  στις 19 Οκτωβρίου 2008 με 0-1 χάρη σε τέρμα του Άλβαρεζ.

Οι 18 παίκτες που βρίσκονται στη Ρόδο είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Stevanovic, Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας και Φαζός.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον Διαγόρα, καθώς αυτός έστησε την ομάδα το καλοκαίρι και την οδήγησε ως τη δεύτερη αγωνιστική κι αυτό αποτελεί μία ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης, αφού οι Ροδίτες θα υποδεχθούν τον πρώην προπονητή τους. Οι γηπεδούχοι καλούνται να δώσουν αξία στο διπλό επί του Αιγάλεω, επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου. Η καλή ψυχολογία επέστρεψε και το έξτρα κίνητρο είναι μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, που θέλουν να πανηγυρίσουν μια νίκη μπροστά στον κόσμο τους μετά από πέντε εβδομάδες και απέναντι στον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στη Ρόδο μετά από οκτώ αγωνιστικές ως αντίπαλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.