Για το διπλό που θα σβήσει τις γκρίνιες…

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται την Κυριακή στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο

Το αποτέλεσμα στη Θήβα, παρόλο που έπαιξαν ρόλο και εξωγενείς παράγοντες σ’ αυτό για μία ακόμη φορά, προκάλεσε γκρίνιες στη Νίκη, που θα τις σβήσει μόνο ένα διπλό στο Μαρτίνο απέναντι στον τοπικό Οπούντιο την Κυριακή στις 16.00 (Παπαποστόλου, Πριόνας, Δέλχας από την Εύβοιας οι διαιτητές).
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος των κυανόλευκων, που θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο, ώστε η ομάδα να πάει στο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, για να μειώσει στους δύο βαθμούς και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Πριν από δύο χρόνια η Νίκη είχε φέρει στο ίδιο γήπεδο μία καταδικαστική για τον στόχο της ανόδου ισοπαλία, παρόλο που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες, αλλά αύριο οφείλει να είναι πιο αποτελεσματική και να επιστρέψει στον Βόλο χωρίς απώλειες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στο Καρπενήσι, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τους Βολιώτες.
Η Νίκη δε θα έχει για μία ακόμη φορά τον Σούσκιν λόγω του γνωστού προβλήματος με το δελτίο του, ενώ αμφίβολος είναι ο Καρτσαμπάς, που είχε μία ταχυκαρδία την Τετάρτη με τη Θήβα και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε, ενώ έκανε εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και παράλληλα έκανε προπόνηση. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μη χρησιμοποιηθεί, μέχρι να υπάρξει απόλυτη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Έγινε προσπάθεια για Παναγιώτη Βοσνιάδη
Μία αλλαγή που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στη βασική ενδεκάδα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Μένιος Θεολόγης θα πάρει τη θέση του Νίκου Τζήμα, που είναι ντεφορμέ. Ο Καρδιτσιώτης πορτιέρε έκανε ντεμπούτο στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Θήβα, αντικαθιστώντας τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα, ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Μαγνησίας, η Νίκη κινήθηκε για την απόκτηση του έμπειρου 28χρονου γκολκήπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη, που πέρσι ανήκε στο ρόστερ του Πανιωνίου και πιο μπροστά ήταν στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά τελικά παρόλη την προσπάθεια, η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

“Αγαπημένο θέμα η προπονητολογία και η ίντριγκα”
Απάντησε τελικά με επίσημη ανακοίνωση η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σε δημοσίευμα σχετικά με δυσαρέσκεια για τον Στέφανο Ξηροφώτο. Αναλυτικά:
“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αναγκάζεται να απαντήσει σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, ενημερώνοντας τους φιλάθλους και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα εμπιστοσύνης προς το προπονητικό δίδυμο της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους και στηρίζουμε.
Αντιλαμβανόμαστε πως η προπονητολογία και η ίντριγκα αποτελεί αγαπημένο θέμα, όμως διαφέρει κατά πολύ από τον τρόπο και τη φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζουμε και αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924.
Υ.Γ. Χρήσιμο είναι οι πηγές σας να σας ενημερώνουν τουλάχιστον σωστά για τους βαθμούς της ομάδας μας”.

Διαρκείας από τη Νίκη στον σύλλογο Νεφροπαθών
Τη συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας δήλωσαν σε συνάντηση που είχαν μαζί τους μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ενώ δόθηκαν στα μέλη του συλλόγου δωρεάν κάρτες διαρκείας για τα παιχνίδια της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” είχε αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου 1924 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ομάδας μας.
Τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησαν ο κ. Καλλιπολίτης Χρήστος, η κα. Καλλιπολίτη Αγγελική και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Κουτσούκης, οι οποίοι συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις του συλλόγου.
Κατά τη συνάντηση δόθηκαν στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Κάρτες Διαρκείας για τα μέλη του, προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. Μια από τις κάρτες μάλιστα ήταν προσφορά του πιστού φιλάθλου της ομάδας μας κ. Γιώργου Χατζηκωστή από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τον καθημερινό αγώνα ζωής των νεφροπαθών, ενώ έδωσαν την υπόσχεση πως οι προσπάθειες στήριξης του συλλόγου θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις».

Λειτούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης
Ηλεκτρονικές αγορές κάθε είδους μπορούν από χθες Παρασκευή να κάνουν οι φίλοι της Νίκης Βόλου, αφού λειτούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η παραλαβή των προϊόντων μετά από πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε τράπεζα θα γίνεται μέσα σε δύο-τρεις μέρες, ενώ οι τιμές θα είναι πολύ καλές.
Η ανακοίνωση: “Το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από σήμερα είναι γεγονός. Πρόκειται για μια επιθυμία των τελευταίων χρόνων των φιλάθλων της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε. Πλέον μέσα από το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, στην διεύθυνση nikivolou.capsport.gr (αλλά και τα ανάλογα link από το nikifc.gr) οι φίλοι της Νίκης Βόλου θα μπορούν να αποκτήσουν την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ όπως σκουφάκια, καπέλα, κούπες, μαγνητάκια κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.