Για το διπλό-υπέρβαση που θα “κλειδώσει” τη σωτηρία η Νίκη στη Βέροια

Για το πιο αποφασιστικό της βήμα, στο δρόμο για την παραμονή της στην κατηγορία, θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Βέροια η Νίκη Βόλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φίλιππο, για την 23η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη και του Παναγιώτη Νάνη πήρε την περασμένη Κυριακή αυτό που χρειαζόταν, για τη βαθμολογική και ψυχολογική της ανάκαμψη, ένα “ροζ φύλλο”-υπέρβαση στο γήπεδό της, κόντρα στη δεύτερη ομάδα της κατάταξης στο πρωτάθλημα, με βλέψεις για άνοδο στην Α2, τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η Νίκη δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια κι αντιπάλους και θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο εκτός έδρας, με το μυαλό της να είναι μόνο στο “διπλό” και σε μία νέα υπέρβαση. Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για ένα δύσκολο εγχείρημα, με την ομάδα του κ. Γκίμα να είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στη Βέροια μόνο από την πρωτοπόρο Ανατόλια, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κι από τότε έχει δέκα σερί νίκες. Ωστόσο, αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους καλαθοσφαιριστές της Νίκης που ψάχνει ένα εκτός έδρας “ροζ φύλλο”, μετά από πάρα πολύ καιρό, το οποίο αν έρθει αυτήν την Κυριακή, θα φέρει τη βολιώτικη ομάδα “αγκαλιά” με τη σωτηρία της.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Νίκης κυλά δίχως προβλήματα και με μία έκπληξη για τους προπονητές. Ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τις θεραπείες στον ώμο του, είναι πολύ καλύτερα και μπήκε στις προπονήσεις από την Τρίτη, γρηγορότερα απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν. Μάλιστα, την Πέμπτη κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα, λαμβάνοντας κανονικά μέρος και στο οικογενειακό διπλό. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί, αναφέρει πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής είναι καθαρά δική του ευθύνη. Ο Βολιώτης πλέι μέικερ επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι, με τη συμμετοχή του ή όχι να ξεκαθαρίζει το Σάββατο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Νίκης προπονήθηκε σήμερα Παρασκευή (22/3) και το ίδιο θα γίνει και το Σάββατο στο Κλειστό της Πορταριάς, λόγω διεξαγωγής αγώνων καράτε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας τις ίδιες μέρες Οι κυανόλευκοι, πέρα από το καθιερωμένο πρόγραμμα, θα παρακολουθήσουν και βίντεο με τον Φίλιππο, ενώ η αποστολή θα ταξιδέψει ανήμερα της αναμέτρησης για τη Βέροια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.