Για το έβδομο συνεχόμενο τρίποντο έδρας χωρίς Πέτση ο Θησέας

Στην αυλαία του δεύτερου γύρου την προηγούμενη εβδομάδα ο Θησέας υπέστη την πέμπτη ήττα του στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής από τον Πιερικό, ο οποίος  δείχνει σίγουρος πρωταθλητής, έχοντας φανερή διαφορά ποιότητας με όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Τώρα η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επιστρέφει στο γήπεδό της, το οποίο αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη, αφού σε αυτό μετρά έξι τρίποντα σε επτά ματς και μάλιστα συνεχόμενα. Πλέον την Κυριακή στις 15.00 θα κυνηγήσει την έβδομη νίκη ως γηπεδούχος απέναντι στον Α.Ο. Σελλάνων, ο οποίος έχει έναν πόντο λιγότερο (24 έναντι 25 του Θησέα), αλλά η καρδιτσιώτικη ομάδα έχει εμφανίσει διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, που απέφεραν και την αποχώρηση κάποιων παικτών, και δε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Οι φιλοξενούμενοι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στον 3ο όμιλο με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα και τέρματα 9-6, αλλά ο Θησέας στο “σπίτι” του δεν αστειεύεται και δείχνει πάρα πολύ ισχυρός, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση ως γηπεδούχος με 18 τέρματα.

Στην προσπάθειά του για μία ακόμη νέα επιτυχία μπροστά στο κοινό του ο Θησέας δε θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Πέτση, ο οποίος αποβλήθηκε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στο ματς με τον Πιερικό. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.