Για το πέντε στα πέντε με τη Στυλίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στις 15.00 στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού

Σήμερα στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», αφού το Πανθεσσαλικό δεν είναι έτοιμο, μετά τις εργασίες που έγιναν, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Ο. Στυλίδας. Ένα ματς εύκολο θεωρητικά για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που πλέον γνωρίζει την κατά συνθήκη έδρα του, την οποία θα χρησιμοποιήσει για δεύτερη και τελευταία φορά, και δε θα χρειαστεί να ξοδέψει χρόνο προσαρμογής.

Φυσικά, αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι το πέντε στα πέντε. Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι σοβαρή, η ψυχολογία είναι άριστη μετά το απόλυτο από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ και ο κόσμος είναι ζεστός και αναμένεται και σήμερα να δώσει δυναμικό παρών, με την προσδοκία ότι θα δει σκορ και θέαμα.

Η Στυλίδα αντικειμενικά δεν είναι ο αντίπαλος που μπορεί να κόψει βαθμούς, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό Β., κάτι που φάνηκε και στο φιλικό του καλοκαιριού, που έληξε με 1-4. Πάντως, η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε με 1-2 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και έφερε 0-0 με τον Αστέρα Ιτέας εντός έδρας και έχει πάρει τέσσερις βαθμούς ήδη, επομένως θα παίξει χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία στον Αλμυρό.

Διαιτητής είναι ο 26χρονος Στέλιος Λεωνίδας από τα Τρίκαλα, που είχε διευθύνει και το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια με τη Στυλίδα κοστίζουν δέκα ευρώ από επτά που ήταν με τον Πιερικό, ενώ γυναίκες και παιδιά θα πληρώσουν πέντε ευρώ, όπως και οι άνεργοι, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, αλλά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα.
Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου. Επίσης θα γίνεται και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 13:30.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.