Για το πρώτο βήμα ο ΝΠΣ Βόλος

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας, καθώς το σύνολο του Στέφανου Ξηρόφωτου θέλει να διεκδικήσει με αξιώσει το θετικό αποτέλεσμα και να μειώσει ακόμη λιγότερο τις πιθανότητες που υπάρχουν να κινδυνεύσει μέχρι το τέλος με υποβιβασμό από την κατηγορία της Super League. Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος αναχωρεί αύριο για την Αθήνα και  του Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 19:15 θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, μετά από 97 ημερολογιακές ημέρες!

Η τελευταία αγωνιστική της Super League είχε πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος είχε δοκιμαστεί στην έδρα του Παναθηναϊκού, έχοντας γνωρίσει σε εκείνη την αναμέτρηση την ήττα με σκορ 4-1. Bέβαια προβάλλει ως φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο που «καίγεται» για βαθμούς, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να καλύψει τη διαφορά, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 11, πίσω από τον Παναιτωλικό που έχει 17 και την Ξάνθη με 18.

Ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει δύο απουσίες, αυτή του Ίκερ Γκουαροτσένα, που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της 1ης Μαρτίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά και του Έρικ Γέντρισεκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Σίγουρα πρόκειται για σημαντικές απουσίες, που θα πρέπει να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη, όπως προβλέπεται, η κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έως πέντε αλλαγές, ενώ αυξημένος θα είναι και ο αριθμός των αναπληρωματικών στον πάγκο, αφού δίνεται η δυνατότητα να είναι διαθέσιμοι εννέα παίκτες αντί επτά όπως προβλέπεται υπό κανονικές συνθήκες.

Από την άλλη βέβαια, το γήπεδο θα είναι άδειο, αφού ακόμη δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση από την Πολιτεία για παρουσία φιλάθλων. Άλλωστε οι περιορισμοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκονται ακόμη σε ισχύ…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.