Για το τέταρτο διπλό στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου με Ιάλυσο

Οι επιτυχίες κόντρα σε Ιεράπετρα και Καλαμάτα έφεραν ξανά την ηρεμία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος σήμερα Σάββατο (15/2) στις 14.00 αντιμετωπίζει στο Οικονομίδειο της Ρόδου τον Ιαλυσό, που καίγεται για βαθμούς σωτηρίας.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στο κόλπο της δεύτερης θέσης, από την οποία απέχουν τέσσερις πόντους, και σκοπεύουν να κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους σε κάθε ένα από τα επτά ματς που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League, στοχεύοντας όσο πιο ψηλά μπορούν.

Στόχος και σήμερα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής είναι το διπλό που, αν έρθει,  θα είναι το τέταρτο στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που ό,τι βαθμούς έχει συλλέξει προέρχονται μόνο από παιχνίδια που ήταν γηπεδούχος, έχοντας 13 λιγότερους πόντους από τους Βολιώτες (17 έναντι 30).

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σκοράρει εύκολα μακριά από τον Βόλο, αλλά και δέχεται εύκολα το γκολ (10-14 τα τέρματα) και είναι μέσα στις δυνατότητές της μία νέα επιτυχία, θέλοντας να βρει και πάλι σήμερα δίχτυα, αλλά και να δείξει ταυτόχρονα μεγαλύτερη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα αμυντικά.

Τσιάρας και Μπουτζίκος λόγω τιμωρίας, ο Ξενοδόχοφ λόγω τραυματισμού και ο Φαζός λόγω ίωσης είναι οι τέσσερις απουσίες, ενώ ο Παπαϊωάννου ταξίδεψε κανονικά στη Ρόδο, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος, αφού δεν παρακολούθησε όλες τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Τουλάχιστον είναι απόλυτα έτοιμος τόσο ο Βοσνακίδης όσο και ο Μητρόπουλος, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Ράντι. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιδόπουλο, Μακρυωνίτη, Βοσνακίδη, Γραικό, Παπαϊωάννου, Ρόκα, Σκοπελίτη, Κέρι, Μητρόπουλο, Τσίτα, Ράντι, Κόλα, Μπακουλάτι, Βασιλούδη, Κουτσιανικούλη, Ναβαλόν, Κλεμέντε.

Χωρίς Μακρυδημήτρη και με  Παντελή στον πάγκο ο Ιάλυσος

Δίχως τον αρχηγό του Διονύση Μακρυδημήτρη θα παραταχθεί ο Ιάλυσος σήμερα, καθώς ο πολύπειρος στόπερ θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β. θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ο νέος τεχνικός Νίκος Παντελής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.