Για το τρίτο σερί διπλό στα Γιάννενα ο ΝΠΣ Βόλος στο ντέρμπι ουραγών

Μετά το πρώτο νικηφόρο ματς στο πρωτάθλημα με την Κηφισιά, ο ΝΠΣ Βόλος σε ντέρμπι ουραγών αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», όπου μετρά δύο σερί διπλά στην περσινή κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και φέτος στο Κύπελλο για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Πρόκειται για ντέρμπι ουραγών, με τους κυανέρυθρους να σπάνε το αρνητικό σερί χωρίς νίκη για 17 διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με την Κηφισιά το περασμένο Σάββατο, ενώ οι Γιαννιώτες από την άλλη πλευρά προέρχονται από το χειρότερο σερί της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα, αφού πλέον έχουν πέντε διαδοχικές ήττες.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για τον εκτός έδρας σημερινό αγώνα. Αυτοί είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Σιαμπάνης, Αλχο, Σιέλης και Μύγας είναι τραυματίες και έμειναν εκτός, με τον τελευταίο να επανέρχεται μετά από καιρό με την Κηφισιά, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και δεν υπολογίζεται για σήμερα.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα λείπουν ο τιμωρημένος Τζίνο, αλλά και ο Τζίμας, ο οποίος ταλαιπωρείται εκ νέου από ενοχλήσεις. Παράλληλα εκτός για διάφορους λόγους είναι και οι Κύρκος, Ικερ Μπιλμπάο, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης, Μπεγκάλα, Βρακάς.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λέο, Λώλη, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε, Εφορντ και Γκάρο.

Το πρόγραμμα της

10ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/11

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1

Κυριακή 5/11

16:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ.

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΝΠΣ Βόλος

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

20:15 Άρης-Ατρόμητος

Δευτέρα 6/11

18:00 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.