Για τρίτη χρονιά στη Νίκη ο Γιάννης Βέργος

Για τρίτη χρονιά θα συνεχίσει στη Νίκη Βόλου ο Γιάννης Βέργος. Ο υψηλόσωμος ανασταλτικός μέσος αποτελεί εγγύηση ειδικά για την αμυντική ισορροπία της ομάδας και πέρσι κατέγραψε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αν και πήγε αργά στους κυανόλευκους, τον Οκτώβριο, και έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στις 23 Νοεμβρίου 2016 με την Αμβρακία Κωστακιών, όταν ήταν απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά. Στη συνέχεια ήταν βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας γίνει μόνο τρεις φορές αλλαγή μετά το 80’ με Αμβρακία, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Πύδνα Κίτρους στα παιχνίδια έδρας με τις προαναφερθείσες ομάδες. Έχασε μόνο τα ματς με Εθνικό Φιλιππιάδας και Πιερικό στο Π. Μαγουλάς και με Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα.

Ο Βέργος έχει συνολικά 116 συμμετοχές με 1 γκολ στη Γ’ Εθνική με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Θράκης, της Βέροιας, της Βέροιας, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Βατανιακού, του Εθνικού Φιλιππιάδας, του Πυράσου και της Νίκης (10 την πρώτη και 18 τη δεύτερη χρονιά), αλλά και 20 συμμετοχές με Βέροια και Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του 30χρονου Βολιώτη ποδοσφαιριστή, που επισημαίνει ότι νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που μία ομάδα, όπως η Νίκη, τον εμπιστεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης Βέργος είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 1987 και έχει ύψος 1,85. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 18 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννη Βέργος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Τρίτη χρονιά πλέον στην ομάδα. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που μια ομάδα όπως η Νίκη, με τέτοια ιστορία και κόσμο, ανανεώνει για τρίτη χρονιά την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου.

Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Αρχικά εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Υπομονή και στήριξη στην ομάδα, όπως άλλωστε κάνει πάντα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.